10.08.05
17:21
Здравейте, всички! :D
Тренирам два пъти в седмицата. От известно време се храня според изискванията на НВД. Смятам да си взема L-карнитин (за малко повече релеф, както се досещате) :) . Въпросът ми е, дали по време на НВД може да се взима протеин, как се приема и какъв да бъде.
Благодаря предварително. 8)
10.08.05
17:23
може разбирасе какви са тия тъпи въпроси вече се нерверам.
За НВД трябва да е високопроцентен ебаси мислете преди да пишете.Кое те накара да мислиш че не може да го взимаш по време на Ниско Въглехидратна Диета :x
10.08.05
17:31
По време на НВД протеина дори трябва да е повече за да предпазва мускулната маса от загуба.Също така и мазнини трябва да има.Аз например съм на НВД с около 70 гр въглехидрат 160 протеин и 100 мазнини като мениюто ми е базирано на нещо от порядъка на 1800килокалории.Разбира се ти си жена и би следвало да се целиш в по малко количество енергия.Половината ми протеин идва от храната а другата половина под формата на суплемент.
Благодаря за вниманието.
[quote author=“Voltmachine”]може разбирасе какви са тия тъпи въпроси вече се нерверам.
За НВД трябва да е високопроцентен ебаси мислете преди да пишете.Кое те накара да мислиш че не може да го взимаш по време на Ниско Въглехидратна Диета :x
Ако си чак толкова нервен не чети и не отговаряй. Има си модератори, които преценяват дали да трият теми и мнения.
Просто не съм наясно и за това питам. Ако не ти харесват въпросите никой не те кара насила да четеш и да отговаряш.
Сега с риск да вбеся още някой с невежеството си, бих искала да попитам след като мога да приемам протеини по време на НВД какви да бъдат (може и направо производител да ми препоръчате) и как да ги приемам? :roll:
Хубав ден на всички и благодаря предварително. 8)
11.08.05
14:35
[quote author=“Lady in Black”]Сега с риск да вбеся още някой с невежеството си, бих искала да попитам след като мога да приемам протеини по време на НВД какви да бъдат (може и направо производител да ми препоръчате) и как да ги приемам? :roll:
Хубав ден на всички и благодаря предварително. 8)
Pure Whey Pro на Нутрим например.
Търсиш във форума за “суроватъчен протеин” :wink:
11.08.05
21:13
[quote author=“Lady in Black”][quote author=“Voltmachine”]може разбирасе какви са тия тъпи въпроси вече се нерверам.
Ако си чак толкова нервен не чети и не отговаряй. Има си модератори, които преценяват дали да трият теми и мнения.
Просто не съм наясно и за това питам. Ако не ти харесват въпросите никой не те кара насила да четеш и да отговаряш.
Просто едно търсене по сайта или във форума щеше да ти отговори на въпросите ...WHATEVER