26.07.12
01:33
Здравейте, можете ли да ми кажете как се премахват така наречените “пухкави” зърна. Това е мастна тъкан образувала се в зърното. Лично при мен мисля , че се получи при рязко отслабване , понеже бях дебеличък преди. Та зърната ми стоят леко мазни , и при допир с вода или с чужд предмет стават “като нови” така да го наречем , или при настръхване на тялото. Имам доста приятели с този проблем, но тях не ги вълнува особено.Ще постна няколко снимки с “пухкавите” зърна и с “нормалните”, да придобиете представа за какво става въпрос.
Темата беше редактирана от TinyIron на 26.07.12 01:35.
:D Щях да падна от стола от смях. Пич, нямаш никакви проблеми със зърната, по-добре забрави че някога си писал подобна глупост.
Всъщност има-много лека форма на puffy nipples,или подпухнали зърна.
Та наистина е изразено много малко,така че не се притеснявай.Моите примерно лятото са доста по - кофти.
А като цяло това “puffy nipples” по оперативен път ли се маха по принцип или има и други начини-повече кардио примерно ?. Знам , че не голям проблем , ама ме притеснява да не стана по мазен там . Изобщо когато съм супер отпуснат тези зърна придобиват по мазен вид на гърдите ми...
Мнението беше редактирано от TinyIron на 26.07.12 14:00.