Winstrol и Deca??

Темата е заключена.
SE

05.08.05
07:17

искам да попитам ако взимам винстрол и дека заедно ще има ли по голям ефект за сила и маса ??

KP

05.08.05
09:10

[quote author=“select”]искам да попитам ако взимам винстрол и дека заедно ще има ли по голям ефект за сила и маса ??

а по каква схема ще ги взимаш?! И взимал ли си преди това от двете и кога!?
Само ако някой знае цикълът ти, както и предишните ти взимания и дози ще ти каже, дали ще има голям ефект за сила и маса ??

SE

05.08.05
12:48

не съм взимал досега искам с това да направя първи цикал

кое е по добре да се вземе дека или винстрол и с какво да се съчетрае за маса и сила ??

аре де дайте някакво предложение ??

KP

05.08.05
21:57

[quote author=“select”]аре де дайте някакво предложение ??

абе ти уред ли си?
нали те питах по колко искаш да взимаш бе?! Що не отговориш ако се интересуваш живо от проблема?!
иначе моем ти кажем че ако си решил да взимаш по 1 ретаболил на 2 седмици нито голям ефект нито сила нема да имаш!
Това ми е предположението! Доволен ли си са?

SE

05.08.05
22:07

ми точно ве хора искам вие да ми кажете как да ги пия ??
аз ако знаех нямаше да питам искам да знам как да ги пия та да има ефект??

NI

05.08.05
23:32

ПО-ДОБРЕ ГО КОМБИНИРАЙ СЪС BOLDABOL
ЩЕ има по-голям ефект
деката е хубава но това е по-добро

винстрола можеш да го вземаш по 20 мг. на ден най-много 30 зависи колко кила си а болдаболчето по 100 мг. на седмица
нямя смисъл от повече а и излиза по-евтино
не трябва да ги приемаш повече от 10 седмици
и двата медикамента не ароматизират в тези дози но си вземи Карсил
за дробчето и накрая удари 2 Прегнила през седмица
След края на цикъла си купи Трибестан на Оптимум излиза най на далавера и пий по 2 капсули на ден до следващия цикъл
има един SUPER FAT BURNER на UNIVERSAL струва 14 лв.
ако можеш вземай и от него по време на цикъла,помага на черния дроб
Ако можеш да си позволиш вземи си след края на цикъла NITRIC BOOST на OPTIMUM направо ще се поцепиш отвсякъде
и не забравяй ПОВЕЧЕ БЕЛТЪЧИНИ по време на цикъла за да не качваш лайна и бъди сигурен,че ще изглеждаш добре ...естествено ако тренираш правилно

забравих
след края на цикъла задължително креатин и глутамин за да можеш да задържиш килата

SE

06.08.05
00:22

можеш ли да ми кажеш колко пари ще ми трябват общо да си направя сметката ?? дали ще ми е по възможностите

120 лв ще ме оправят ли или ще са ми малко ??

NI

06.08.05
23:06

значи Болдабола е 45лв и 10 мл.шише по 100мг/мл а винстрола е 1 лв хапчето от 10 мг на british dragon са и двете ако вземаш по 2 на ден ще ти трябват общо около 170 лв за 2-та медикамента за 10 седмици

SE

07.08.05
17:18

екстра и казваш че ще има ефект ти пробвал ли си го
колко кила и с колко горе долу увелуичи силата си

а ще запзя ли масата дето ще кача с метан и винстрол или не ??

BR

08.08.05
21:17

За маса и сила ти препоръчвам някав тестостерон,например Андропен275 или Тестабол Депот по 2 кубика седмично + Метанабол.
Стромбата/Винстрола/ дава сила , но малко маса. Болдабола също е слаб за маса.
8)

MR

09.08.05
00:41

[quote author=“nightracer”]винстрола можеш да го вземаш по 20 мг. на ден най-много 30 зависи колко кила си а болдаболчето по 100 мг. на седмица
нямя смисъл от повече а и излиза по-евтино
не трябва да ги приемаш повече от 10 седмици
и двата медикамента не ароматизират в тези дози но си вземи Карсил
за дробчето и накрая удари 2 Прегнила през седмица
След края на цикъла си купи Трибестан на Оптимум излиза най на далавера и пий по 2 капсули на ден до  следващия цикъл
има един SUPER FAT BURNER на UNIVERSAL струва 14 лв.
ако можеш вземай и от него по време на цикъла,помага на черния дроб
Ако можеш да си позволиш вземи си след края на цикъла NITRIC BOOST на OPTIMUM направо ще се поцепиш отвсякъде
и не забравяй ПОВЕЧЕ БЕЛТЪЧИНИ по време на цикъла за да не качваш лайна и бъди сигурен,че ще изглеждаш добре ...естествено ако тренираш правилно

фат бурнера помага за 4ерния дроп е по-голема простотия не бях 4ел заклевам се пи4…..осазнаи се и виж кви савети му дава6….ти си няка6 и понятие от стероидни цикли а си трагнал да даваш савети елелел........то само НИТРИК БООСТА- е около 100тина лева кви работи му говориш......и да пие трибестан до следващия цикал...хахах ти ги разбираш пове4е от бар арни няма тва онва.....

09.08.05
09:45

бе като го гледам до сега не е зимал стероиди, така че по-добре дека и винстрол да земе. тия тестостерони са малко кофти. освен това болдабола е получен от тестостерон и пише че е силно анаболен. абе един цикъл с бионабол по 15-20 мг на ден и ето ти 10 кила отгоре  :D

NI

09.08.05
20:11

Ами г-н Маркус Рул,по една случайност съм медицинско образование
и сто процента съм доста по-наясно от теб с биохимичните процеси с човешкия организъм
Аз не му казвам ,че трябва да приема задължително всички тези медикаменти.Посочил съм оптималният вариант той може да прецени какви средства да вложи в цикъла си
А колкото до фетбърнъра вземи да прочетеш някоя книжка преди да се изказваш неподготвен
Първо разбери какви са функциите на черният дроб и пак може да говорим по темата
На всичко отгоре не мога да задължа никого да се съобразява с моето мнение,а ти ако искаш можеш и да качваш кила и от екскрементите на Маркус Рул това е твой проблем,пич.

KP

09.08.05
22:29

[quote author=“grafa”] болдабола е получен от тестостерон и пише че е силно анаболен

В грешка си,
аз като си правя Болденон, следвам следната схема:
.........................биотрансформация..................................редукция с
Андростендион———————————>андростадиендиенон—————————
NaBH4
—————>болденон.

тестостерона се получава по следния начин:
.......................естерифициране............................................редукция
андростендион———————————-> енолен естер на тестостерона——->
с NaBH4
—————>тестостерон
Много нелогично е от тестостерон да се направи болденон,
след като андростендиона се получава по-лесно от фитостерол!

Под секрет ще ти кажа че метилирането на андростендиона, с CH3MgBr дава повече от 80 % добив на метандиенон.

10.08.05
19:53

в muskulibg.com   така пише. ме съм си го измислил. може и да са в грешка там  :D

KP

11.08.05
09:07

[quote author=“grafa”]в muskulibg.com   така пише. ме съм си го измислил. може и да са в грешка там  :D

ами и те са в грешка, ама кво да се прави. В интернет може да се намери много неточна информация!
въпреки всичко не прави извода, че ако болденона е получен от тестостерона то той заради това е силно анаболен!
андростендионът и андростендиолът може също да се получат от тестостерон!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1