26.07.12
10:41
Значи преди година и половина бях 103-5 кг. В момента успях да сваля килограмите до 76 висок съм 182 см , но все още нямам преса..... Нямам и мазно в горната част на корема а само кожа коята е останала от преди. Та въпросът ми е : да си продължа ли си НВД-то или да се мятам да правя преса и да си се храня както по принцип ?
27.07.12
07:53
Според мен си свалил доста кг и трябва да си доволен от резултата,остави малко време да се събере кожата.Качи калориите за няколко месеца и после може да повториш отново диетата”за преса”.Но като цяло аз не съм съгласен,че преса се изкарва само с храна.Ако коремната ти преса е доста масивна може да имаш плочки дори и да не си чак толкова изчистен.
Като цяло всичко си е ген, след това идва храната и най-накрая тренировките ... Не очаквай, че като правиш повече и повече упражнения ще изкараш по-бързо преса (ако искаш се мъчи де, ама е тествано - не става). Намери правилния начин на хранене за теб, съчетай го с достатъчното количество упражнения и лека-полека ще я оформиш (но не очаквай да стане за месец ... изисква се време и търпение).
27.07.12
11:05
Тя пресата , че си е на място на място си е даже си я усещам :D , но искам да си е видима и поне до вторият ред да си я искарам като хората и да си личи като стегна :).