Комбинация от 2 пудри

26.07.12
19:29

Здравейте, какво ви е мнението за комбинация от 2 различни протеина в моя случай в тренировачни сутрин приемам Тропик 5.0 а след тренировка Синта6,а в не тренировачни разпределям 2 дози Тропик.Правя го това защото излиза по-евтино и ми харесва разнообразието на вкусовете. Сега мисля като свърша 1 от матриците да комбинирам матрица и суроватка , но не знам кога ще е по удачно ги приемам мисля да приемам сутрин суроватката след трен.матрицата. Какво е вашето мнение ?

26.07.12
23:01

Щом имаш излишни пари за харчене ... :)

26.07.12
23:46

Една идея от мен,смесваш 1:1 матрица и суроватка и пиеш така при всеки случай.

27.07.12
07:50

Аз бих пил суроватката след трен и сутрин,а с матрицата да замествам хранене или да я пия преди лягане(зависи колко въглехидрати има).

27.07.12
17:22

казано от ME4O_TURIST на 26.07.12, 23:01:

Щом имаш излишни пари за харчене ... :)

Като се научиш да четеш тогава пиши коментар ;)

27.07.12
17:23

казано от the_muscle_builder на 27.07.12, 07:50:

Аз бих пил суроватката след трен и сутрин,а с матрицата да замествам хранене или да я пия преди лягане(зависи колко въглехидрати има).

Повече от 2 дози на ден няма да пия.Преди лягане ям извара.

27.07.12
17:32

Истината е,че когато и да ги приемаш,разликата на практика не е кой знае каква.Но според мен-сутрин и след трен суроватка,в почивни матрица.Може да ги и мешиш даже,въпросът е как предпочиташ ти ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1