30.07.05
00:23
Историята се повтаря! Отново Ливърпул след като е станал шампион се състезава с ЦСКА. Сигорен съм, че ще разберат отново, че КЛАСАТА Е ВЕЧНА!
По-здрави
30.07.05
00:36
[quote author=“Emil_mlo”]Историята се повтаря! Отново Ливърпул след като е станал шампион се състезава с ЦСКА. Сигорен съм, че ще разберат отново, че КЛАСАТА Е ВЕЧНА!
По-здрави
Левскар съм ама дано ги биете и на и извън стадиона!!!
Дам, тая простотия дето напраиха феновете им тука направо неможе да се коментира. И освен всичко са и нагли да иаказват как там некав си бил виновен и колко нецивилизована държава сме били. Ае срамно е това, което правят! И при това толкова уважавани медии.
по-здрави
Мисля, че резултата няма да е от значение! Същественото е нашите да покажат ГОЛЯМ ФУТБОЛ. От известно време, това голямото нещо ни е непознато, като се почне от най високо равнище - националите. :cry:
[quote author=“daddy”]Мисля, че резултата няма да е от значение! Същественото е нашите да покажат ГОЛЯМ ФУТБОЛ. От известно време, това голямото нещо ни е непознато, като се почне от най високо равнище - националите. :cry:
От миналият сезон ЦСКА беше в най-лошият си период. Сега се надявам да можем да направим нещо. А и кофти за Левски, защото няма никакви инвистиции последните години.
по-здрави
[quote author=“kaloian.georgiev”]От ЦСКА съм - но този мач съм го гледал и ливърпул победи...
Пепел ти на езика братле! Нека всички гледат мача на 10ти поне да видят каква е атмосверата на стадиона! После ще има ходене до Ливърпул
по-здрави
Liverpool - Who?
ХАХАХ ето една готина картинка. Каквото и да стане поне атмосверата ще е добра на националният стадион.
по-здрави
Абе тия (англичани ) идват тука и си мислят че са нещо мнооо голямо а по весниците си необективни чели че тука е африка и си мислят леле тука на колене ще ми падат като извадя лирите деа и нещастниците да си ходят в най -шибаната и консервативна страна и да се бият с Вини Джоунс
Ще сме там нали Емо ше им видим акъла
Вива ЦСКА
Там ще сме в Г сектора!
И да видим думите на Стивънчо, дали ще се покажат или просто показва, че не е за Ливърпул и че е доста назад от цивилизацията.
по-здрави
Само вижте тази смехориика за повторението на историята
1981
- Принц Чарлс се жени
- Кен (Уилям Роуч) и Деирдре (Ан Киркбрайд), герои в най-популярния сапунен сериал на Острова “Коронейшън Стрийт”, сключват брак
- Излизат новите серии на друг редовно гледан сериал - “Доктор Ху”
- Ливърпул записва 17 шампионатни победи и завършва 5-ти във Висшата Лига
- Норич и Кристъл Палас отпадат от Висшата Лига
- Ливърпул стават шампион на Европа
- Уест Хям печелят промоция за елитната английска дивизия
- Ливърпул отпада от ЦСКА в турнира за КЕШ през следващия сезон2005
- Принц Чарлс се жени
- Уилям Роуч и Ан Киркбрайд, след дълга раздяла, отново сключват брак
- След дългогодишна пауза на екрана излизат новите серии на “Доктор Ху”
- Ливърпул записва 17 шампионатни победи и завършва 5-ти във Висшата Лига
- Норич и Кристъл Палас отпадат от Висшата Лига
- Ливърпул стават шампион на Европа
- Уест Хям печелят промоция за елитната английска дивизия
- Ливърпул ..... ЦСКА в турнира за КЕШ през следващия сезон
08.08.05
20:48
:))))
емо туй малко ми звучи като : Тупак е жив и там изкарват подобни доказателства:)
Иначе напално те подкрепям ,САМО ЦСКА дано се представят достойно. Все си мисля ,че имаме някой много кадърни играчи въпреки всичко,трябва им малко самочувствие и може да се получи нещо.
Е, историята наистина се повтори само, че някой неща станаха на обратно :) Вместо 70+ хиляди хора на стадиона имаше само около 15 хиляди червени фена. Но и този път англичаните бяха респектирани от публиката, преди зареди броя на такъв стадион, а сега зареди неистовата подкрепа. И този път Англичаните демонстрираха дивотия и тъпанарщина да показват средни пръсти и т.н. А феновете им да заплашват в интернет. Ае поне ние си се накефихме бяхме в кръчма за няколко бирички после влезнахме. Джорджио едвам го побираше седалката и като вкарахме гол от радост щяхме да срутиме целият ред със седалки :) .
по-здрави