27.07.12
22:37
ЗДР Значи тренирах фитнес около 3 месеца преди да свърши даскалото в началото правих кръгова после почнах да правя за всяка мускулна група поотделно (няква програма от сайта). За видим ефект незнам бицепса,гърба се разшири доста и общо взето това е.Взимах само креатин на Биотек и за тези три месеца качих около 3 кг сякаш само се надувах и нищо друго. В момента съм 180 см и 100 кг на 16 съм не изглеждам дебел, а едър имам едри кости.Гръдния ми кош е доста широк имам мн здражи крака особено ж бедрата без да съм ги тренирал имам мн големи мускули очевидно се нуждая от чистене имам доста широка талия, но искам и да запазя това което ми е дадено от природата искам изкарам мускулите и да си остана така внушителен а не да стана хърба.Искам да ми дадете съвети как да стане това,не бързам кажете ми кои са основните работи които трябва да знам, искам да знам как трябва да тренирам за да направя това което искам трябва ли да взимам добавки чесно да ви кажа нямам мн пари но все пак ако кажете че без някоя добавка няма да стане.Искам да изчистя и да изкарам мускулите чакам коментарите ви :)
27.07.12
22:44
Лесно ще станеш звяр - почвай да тренираш пред огледалото ............... криви физиономии и ръмжене. Четенето явно не ти е силна страна, защото някак си пропуснал разделите във сайта “Хранене”, “Фитнес” и т.н. Всъщност може и да се чувстваш специален, че да чакаш персонален отговор, но според мен си просто мързелив /опита ми със такива, като теб го показва/, та бягай пред огледалото - други шансове да станеш звяр нямаш. Този спорт изисква усилия, постоянство, време и продължително самоусъвършенстване /да, дори мозъчно/.
(facepalm) Заглавието на темата просто ме ... Няма да чета първия коментар, сигурно ще искам да падна от стола. Виждам хеад-хънтър е писал вече - братле, чудя ти се откъде ги намираш тези нерви да отговаряш всеки ден по няколко пъти на едни и същи тъпи въпроси, защото хората ги мързи да намерят малко информация сами, но поздравления! :)
Еййй ужасни сте... :)) вие на 16 всичко ли сте знаели?! Сигурно сте чели повече, но нищо- важното е, че е стигнало тук момчето. Хайде като мъже дайте един адекватен отговор... във Вас е надеждата да оправите израстващото поколение поне тук във форума, де... че иначе ще тръгнат по грешни стъпки още от малки в борбата за мускули..
28.07.12
00:03
казано от Mucunka на 27.07.12, 23:57:
Вас е надеждата да оправите израстващото поколение поне тук във форума, де...
Отказвам категорично да оправям разни младежи, макар и по форумите - падам си по момиченца :D :D :D
Еййй ужасни сте... :)) вие на 16 всичко ли сте знаели?!
Всъщност, знаех. Не всичко, но доста повече. Макар че нямах интернет и информацията се намираше по-трудно от сега. На него му трябва само да цъкне на линковете горе и да чете.
Хайде като мъже дайте един адекватен отговор...
Как да дадеш адекватен отговор на неадекватен въпрос? Нещата, дето иска да научи, не могат да се кажат в две изречения, та освен да взема да му преразкажа няколко стотин книги и статии?
Всичко си го пише в сайта, да почва да чете и като има конкретен и ясен въпрос, да дойде пак да пита.
казано от Петко К на 28.07.12, 00:22:
Еййй ужасни сте... :)) вие на 16 всичко ли сте знаели?!
Всъщност, знаех. Не всичко, но доста повече. Макар че нямах интернет и информацията се намираше по-трудно от сега. На него му трябва само да цъкне на линковете горе и да чете.
Хайде като мъже дайте един адекватен отговор...
Как да дадеш адекватен отговор на неадекватен въпрос? Нещата, дето иска да научи, не могат да се кажат в две изречения, та освен да взема да му преразкажа няколко стотин книги и статии?
Всичко си го пише в сайта, да почва да чете и като има конкретен и ясен въпрос, да дойде пак да пита.
Разбира се, че е така... който има желание да чете и да се образова, си намира информацията, особено във времето, в което живеем, намирането на информация е лесно, стига човек да има нужното желание за това.
28.07.12
09:11
И аз искам да стана,но ме е страх да не плаша хората и затова внимавам :D :D :D
28.07.12
10:35
Като чета виждам,че си допуснал големи грешки още от сега...първо казваш,че си 100 кг на 1,80,което си е наднормено, а ти взимаш креатин който е добавка за покачване на мускулна маса и качваш 3 кг?!Както си казал по-надолу в поста си искаш да сваляш и да чистиш,за това си намери някоя тренировъчна програма или накарай някой във фитнеса да ти направи.Като общо трябва да тренираш с по-малко килограми и повече повторения и да правиш повече кардио.А това,че след 3 месеца в залата си взимал добавки.......
Като станеш звяр ще те приберат в зоопарка, а там е тясно не чистят клетките всеки ден ... за какво ти е?
28.07.12
20:16
към темата “Помощ!
28.07.12
20:32
мерси за отгожорите идиоти такива доста съм чел бъдете сигурни и въпреки това нито се правя нито нищо повече знаете от мен знам (надявам се) затова ви питам има мн информация в интернет да но всичко е относително и навсякъде пише различно. Никъде освен в форума няма опцията да кажеш аз съм такъв и такъв искам да направя товя и товя и да ти отговорят. Целта ми е да изчистя максимално и трайно и да запазя мускулите си дори да ги уголемя. Възможно ли е или не и ако да как? Това че питам не значи че нищо не знам а,че искам да чуя мнения на хора минали по тоя път и хора които знаят как се постига това което искам да постигна аз.Нека нека хора които нямат отговор на въпроса ми да не пишат коментари и да ми казват колко съм прост и т.н.т. А на идиота без извинения който си измисля,че съм тренирал 3 месеца и съм взел креатин НЕ взех креатина и след това тренирах 3 месеца. И следния проблем е,че това,че качих 3 кг от креатина ли е или от начина на трениране и ако да как да тренирам така, че докато чистя и правя силови тренировки да свалям защото мисля ,че 100 кг са доста. За диетата ми е ясно ще спра всички възможни боклуци. Ако има адекватни хора нека да отговарят ,а не да ми обясняват колко съм тъп задето съм написал нещо грешно! Мерси предварително :)
28.07.12
20:47
Съмнявам се колко ти е ясна диетата ,щом казваш,че ще спираш боклуците...
28.07.12
20:55
казано от Akın Mustafa на 27.07.12, 22:37:
ЗДР Значи тренирах фитнес около 3 месеца преди да свърши даскалото в началото правих кръгова после почнах да правя за всяка мускулна група поотделно (няква програма от сайта). За видим ефект незнам бицепса,гърба се разшири доста и общо взето това е.Взимах само креатин на Биотек и за тези три месеца качих около 3 кг сякаш само се надувах и нищо друго. В момента съм 180 см и 100 кг на 16 съм не изглеждам дебел, а едър имам едри кости.Гръдния ми кош е доста широк имам мн здражи крака особено ж бедрата без да съм ги тренирал имам мн големи мускули очевидно се нуждая от чистене имам доста широка талия, но искам и да запазя това което ми е дадено от природата искам изкарам мускулите и да си остана така внушителен а не да стана хърба.Искам да ми дадете съвети как да стане това,не бързам кажете ми кои са основните работи които трябва да знам, искам да знам как трябва да тренирам за да направя това което искам трябва ли да взимам добавки чесно да ви кажа нямам мн пари но все пак ако кажете че без някоя добавка няма да стане.Искам да изчистя и да изкарам мускулите чакам коментарите ви :)
28.07.12
20:59
несъм казал,че диетата ми се изразява само в това да изчистя боклуците, но щом казваш..
28.07.12
21:04
Идиота си ти, щом мислиш, че след такова отношение към колегите ще получиш адекватен отговор. А “идиота без извинения който си измисля,че съм тренирал 3 месеца и съм взел креатин” беше единствения, който се опита въпреки малоумния ти въпрос да ти даде градивен и насочващ отговор. Сега оттук нататък какво ще последва (особено от head_hunter) ми е ясно, чакай само хранене, ама то виждам, че това ти е проблема та не знам, сигурно още повече ще се закръглиш.
29.07.12
00:02
казано от Veso Pervazov на 28.07.12, 21:04:
Сега оттук нататък какво ще последва (особено от head_hunter) ми е ясно, чакай само хранене, ама то виждам, че това ти е проблема та не знам, сигурно още повече ще се закръглиш.
Няма смисъл да го храня /като го гледам, колко е зле, даже не ми идва музата да му сипя порядъчно/, но поста му е много показателен за това дали трябва да помагаш на мързеливците! Хората са си го казали “Направи добро да изядеш ла*но” и ето, че тук се получава. Спокойно, като прекарате достатъчно време тук и изчетете голямо количество помия ще се научите да ги разпознавате такива.
Помага се на хора със грамотни постове, които са си направили труда да се запознаят поне от обща култура със въпроса си, пуснали питането си по правилен начин, а за останалите (finger)
п.п. От болонки не стават зверове!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.07.12 00:03.
29.07.12
15:45
от една година чета щото знам че няма да ми помогне никой в форума и все се чудя дали да питам или не въпреки ,че знам ,че ще е такъв резултата накрая си споделих проблема с надеждата че някой ще ми даде съвет но явно следната поговорка е мн вярна:Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
казано от Herculees Herculees на 29.07.12, 15:45:
от една година чета щото знам че няма да ми помогне никой в форума и все се чудя дали да питам или не въпреки ,че знам ,че ще е такъв резултата накрая си споделих проблема с надеждата че някой ще ми даде съвет но явно следната поговорка е мн вярна:Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ми пиши в американски форум, бе!
29.07.12
16:25
Някак това
казано от Herculees Herculees на 29.07.12, 15:45:
от една година чета
никак не ми се връзва с това
казано от Herculees Herculees на 27.07.12, 22:37:
...тренирах фитнес около 3 месеца преди да свърши даскалото в началото правих кръгова после почнах да правя за всяка мускулна група поотделно (няква програма от сайта)... Взимах само креатин на Биотек и за тези три месеца качих около 3 кг сякаш само се надувах и нищо друго. В момента съм 180 см и 100 кг ... имам мн здражи крака особено ж бедрата без да съм ги тренирал имам мн големи мускули... кажете ми кои са основните работи които трябва да знам, искам да знам как трябва да тренирам за да направя това което искам трябва ли да взимам добавки
Та какво точно си чел, вицове ли, вестници ли, не знам, но явно нищо не си разбрал. Айде сега като за начало прочети пак темата си (ще ти отнеме около 5 минути, не е нужна цяла година), виж си заглавието и коментарите, виж си отношението към колегите. После помълчи малко (тук може и година да не ти е достатъчна), помисли и започни отново.