28.07.12
15:47
Здравейте!На 15 години съм и се занимавам със стрийт фитнес. Искам да оформя гърдите си с тази форма която съм показал на снимката, но не знам как точно затова моля за съвет. Как да го постигна ? с повече кофички , лицеви опори или какво ?
П.С. не ходя на фитнес така че упражненията от този сорт биха били излишни :)
28.07.12
15:53
Отговорът е типично за стрийт фитнеса упражнение - кофички. Само че във варианта на Жиронда. Именно той прави гърдите да изглеждат по този начин, или, както са им казвали навремето, гладиаторски гърди.
28.07.12
16:10
Благодаря за помощта !! :)
28.07.12
16:28
Давай с лицеви опори.
Наистина ли имаш предвид форма или искаш да кажеш, че желаеш така да “очертаеш” гърдите отдолу? Защото ако става въпрос за форма - няма начин да направиш такава, ако не ти е генетично заложена. Можем да влияем на мускулите си като размер, сила, издържливост, но на формата не можем.
Като упражнения за “отсичане” на долната страна съм абсолютно съгласен с кофичките.
Успех! :)
28.07.12
17:13
Ти хубаво си обърнал внимание на долната част - тя придава изключителен вид на гърдите,но горната е не по-малко важна.Ама всеки си бута на хоризонталната лежанка - добра долна,слаба горна - много разпространена комбинация.
29.07.12
10:58
Благодаря за отговорите. Ще наблягам на кофичките и на горните гърди :))