28.07.12
20:59
Здравейте и от мен :). Имам за цел да сваля излишните мазнини, и да се стегна. Проблема е че мускулите съм ги офомила горе долу, но си личи, че отдолу виси отпусната кожа (мазнини) ( По долу има снимка). Та въпроса ми е как да ги сваля? Момиче на 17години,
179см - 66кг.
А за храненето наблягам на млечни ( кисело мяко, сирене) месо ( пилешко, риба, и месо телечко или кайма смес, най-често кебабче :D, зеленчуци забравям понякога, но иначе си права салати ( набягам на зелените, но вкучвам и домати чушки и т.н). Наскоро водата ми се опъва малко и си пия айрян или зелен чай купешки. Наскоро вкарах и малко въглехидрати като плодове, кафяв ориз и т.н.Тренировките попринцип са във вкъщи. Имам пътека и велагометър, но ги използвам за загрявка или пък по отделно ( примерно една тренировка 30 мин бягане или 1-2 часа каране (дано ме разберете) и след това упражнения за ръце и корем всяко по три сери, но не винаги ги правя :D. Също ходя да плувам по час и нещо ( на две серии по 40 мин пуване брус)
Опитвам се всеки ден да тренирам, но не винаги ми се получава, но поне 3 пъти в седмивата минимум. Също така някои дни не спазвам стрикно храненето и хапвам нещо сладко.
Та това е от мен! :) Ако имате съвети, моля споделете :D
Не че се вижда много на снимката, обаче аз оформен мускул не виждам.
Съвета ми е:
1. хвани се да тренираш. Това плуване в 2 серии по 40 минути ми говори, че интензивността е на възрастна костенурка със счупен крак...
2. аз не бих наблягала на зелените салати при наличие на толкова много други зеленчуци
3. ако ти е възможно, пиши по-грамотно
ПП: зелен чай - купешки? - аз не знам някой от потребителите на форума да си го бере от градината ;)
29.07.12
01:17
Провери в Гугъл как изглеждат щангите, ластиците и собственото тегло и започни да разучаваш как да тренираш с тях :)