Изчистване на преса

28.07.12
19:53

Здравейте.Ами от около 3 седмици пазя хранителен режим и тренирам за изчистване на пресата.Наблягам на белтъчините и избягвам въглехидратите и мазнините.Също така правя кардио всеки ден(освен едната седмица,в която бях на море)-тичам около 500 метра нанагорнище с почти максимална бързина и тва става за около 3 минути.Искам да изчистя малко пресата,защото нагоре към гърдите съм изчистен и с тия мазнинки по долната част на корема изглежда грозно.Имам и съвсем малки паласки в задната част,до кръста.Корема го тренирам 2-3 пъти седмично,но не мисля,че той е проблема,щото под мазнинките,корема ми е доста нацепен и здрав.Взимам и Л-кларитин.Въпроса е,че за тия 3 седмици обиколката на корема ми е мръднала едвам с половин сантиметър,въпреки че изглежда малко по-стегнат..Очаквам вашите съвети и мнения

Темата беше редактирана от Deian Petrov на 28.07.12 19:55.

28.07.12
20:00

Защо избягваш мазнините?

Защото са ЛОШИ!!!
Сериозно, Деяне, прочети малко статии в раздел Хранене, да ти се изяснат някои неща. Не чети статиите преди 2010 между другото.

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 28.07.12 20:08.

28.07.12
20:10

казано от Кристиян Дончев на 28.07.12, 20:07:

Защото са ЛОШИ!!!

Надявам се да не се шегуваш, а всъщност да си заблуден. Ако все пак се шегуваш.. не си ли даваш сметка, че така може да го объркаш още повече?

28.07.12
20:15

Не,че ги избягвам напълно,но не прекалявам с тях,примерно не ям дюнери и т.н.Откакто го пазя тоя режим съм си позволил само 1 КФЦ.Иначе сега примерно мисля да ям яйца с бекон,което си е мазнини и протеин

казано от Кристиян Дончев на 28.07.12, 20:07:

Защото са ЛОШИ!!!
Сериозно, Деяне, прочети малко статии в раздел Хранене, да ти се изяснат някои неща. Не чети статиите преди 2010 между другото.

Аз си спомням как един мой приятел ги избягваше и щеше да стигне до болницата ! И той така с тази мания за тази преса като това момче :)

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 28.07.12 20:38.

MF

28.07.12
21:25

Хип - хип - ура за мазнините.
А по темата: 
Не прави кардио всеки ден, а през ден, редувайки кардио ден с ден за силова тренировка.
Кардиото го направи HIIT за по-добър и бърз ефект.

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 28.07.12 21:29.

За съжаление се шегувах.

казано от Кристиян Дончев на 28.07.12, 22:35:

За съжаление се шегувах.

http://4.bp.blogspot.com/-jv8mVnU6KjM/T4st-joYZ1I/AAAAAAAAA6Q/p6POeRMbygk/s1600/are+you+kidding+me.jpg

29.07.12
17:50

E не всички са фенове на мазнините ;)

31.07.12
20:59

Три минути тичане на ден за две седмици и някаква произволна диета...
Половин сантиметър е съвсем добро постижение.

Ако за толкова малко време можеш да изчистиш пресата, всеки щеше да е звяр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1