29.07.12
12:06
Кажете какво е най-полезно да употребявам след тренировка.Знам,че именно тогава анаболните процеси са най-силни и е много важно какво ще хапнеш,затова очаквам вашите отговори.
29.07.12
12:07
Извинете!Преместете темата в Хранителни режими,защото в бързането съм я постнал на грешното място....
29.07.12
13:19
Най-полезно ще е да употребяваш търсачките на сайта, и на гугал .....
Другото което е кажи поне какво целиш. Качваш ли, сваляш ли ?
Иначе хранене богато на белтъчини, и въглехидрати.
Аз лично ги разделям 40% белтък 30% въглехидрати с нисък ГИ и 30% с висок ГИ.
Не знам до колко е най-павилният вариянт, но след доста опити за СЕБЕ СИ съм разбрал, че се възтановявам най-добре като храненто ми след трен е в тези съотношения.
29.07.12
15:10
Няма абсолютно никакво значение кога ядеш. Анаболния прозорец е около 24 часа, така че ще го уцелиш когато и да ядеш. Забрави глупавия мит, че трябва да си приемеш протеина до 30 минути след тренировка.
29.07.12
16:13
казано от Boyan Atanassov на 29.07.12, 15:10:
Няма абсолютно никакво значение кога ядеш. Анаболния прозорец е около 24 часа, така че ще го уцелиш когато и да ядеш. Забрави глупавия мит, че трябва да си приемеш протеина до 30 минути след тренировка.
След физическа активност метаболизмът ти е засилен, точно поради тази причина след тренировъчното хранене е най-важното. Пък ти не яж и по 5 часа след тренировка щом го смяташ за правилно.
29.07.12
16:51
казано от Cifrata Cifrov на 29.07.12, 16:13:
След физическа активност метаболизмът ти е засилен, точно поради тази причина след тренировъчното хранене е най-важното. Пък ти не яж и по 5 часа след тренировка щом го смяташ за правилно.
Точно мит си е.Ако искаш маса,яж веднага след тренировка,ако сваляш яж час и половина след тренировка - глупости на търкалета.
29.07.12
18:18
казано от Божидар Ягодин на 29.07.12, 16:51:
казано от Cifrata Cifrov на 29.07.12, 16:13:
Точно мит си е.Ако искаш маса,яж веднага след тренировка,ако сваляш яж час и половина след тренировка - глупости на търкалета.
А да си чувал нещо за 8-часовия прозорец? ;)
Май говори в обратен смисъл - демек в подкрепа на Boyan и с нещо като ирония към Cifrata…де да го знам...така ми се струва поне...не ми се мисли обаче, ако е бил сериозен...(tmi)
29.07.12
18:59
Нали е сложил тиренце и е написал,че тва са глупости на търкалета :D