29.07.12
16:42
Здравейте и от мен :) Казвам се Любомир на 16 години съм 1.89 см , 90 кг .. тренирам редовно от година 4 месеца по следната програма:
Ден 1:Гърди и Рамо
Ден 2:Гръб и Трапец
Ден 3:Бицепс и Трицепс
Ден 4:Крака
Ден 5:Почивка и пак от начало
Ще ви кажа до колко килограма вдигам на базовите упражнения не съм някой който се фука с това даже съм много против тези идиоти които постоянно се хвалят с това колко вдигат и така на татък аз си вдигам за мене.
Клек до 100 кг последна серия,Мъртва тяга 120 кг 4 повторения от 1 месец я спрях обаче че нещо кръста се обажда ще я почвам пак зимата , и накрая най-трудното за мен лежанката 90 кг 2 повторения
Искам да ви споделя че краката ги тренирам и никога не съм ги спирал за разлика от някои които въобще не мислят за краката си . Аз съм на принципа Къща без здрава основа не е надеждна :Д
Вървя добре с тях не съм мерил бедрото от 5,6 месеца тогава беше 60 см.
В гърба също вървя що годе добре обаче в ръцете,рамото и най вече гърдите оо тези гърди много изоставям имам чувството че изобщо не ги оформям моля ви дайте мнението си дали аз греша някъде или е защото съм по-висок и по бавно се развивам не знам
Поздрави
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 29.07.12 20:58.
29.07.12
21:00
Не разбрах точно, тренираш от година и 4 месеца по този сплит ли? Без да го сменяш? Ако е така май е време да потърсиш нещо различно. Опитай нещо такова:
Понеделник: гърди, трицепс;
Вторник: почивка
Сряда: гръб, бицепс;
Четвъртък: почивка
Петък: крака, рамене;
Събота и неделя: почивка.
Ако все пак държиш на 4-дневен сплит, би могъл да пробваш като изместиш рамото при краката и да вкараш един ден почивка след ден 2, например така:
Ден 1: Гърди
Ден 2: Гръб и Трапец
Ден 3: Почивка
Ден 4: Бицепс и Трицепс
Ден 5: Крака и Рамо
Ден 6 и 7: Почивка
Няма да е лошо да напишеш упражненията, които правиш, серии, повторения, може някъде там да бъркаш.
Виж също и тук и тук
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 29.07.12 21:12.