29.07.12
20:21
Здравейте! През 2013 ще съм студент и ще ми е нужна много добра физическа подготовка! Ще се радвам ако ми дадете няколко съвета как да си увелича броя на лицевите опори, броя на коремните преси, да смаля времето за спринт на 800 и 1000 метра дължина също така и на 30 и 50 метра спринт и най-вече как от 2.10 скок от място да скокна 2.60. Благодаря :)
29.07.12
21:06
Яко тренировки за друго не се сещам.Трябва да си скъсаш “дупето” :D .Лесен вариант няма!!Дерзай
Успех
29.07.12
23:17
За спринтовете и скоковете би трябвало тягата да ти помогне.
За повече лицеви - прави повече лицеви.
Мнението беше редактирано от Сгазен Помияр на 29.07.12 23:20.
За лицевите ще ти помогнат лицеви.За коремните-коремни.За спринтовете -спринтове.За скачането-скачане.Демек-тренираш яко и това му е майката.
За скока може да пробваш да правиш скок с щанга или клек-скок с щанга на раменете.
Успех.
30.07.12
00:02
тренираш това, което искаш да подобриш. тва му е майката. ако искаш да бягаш по бързо, бягаш, и така и за всичко друго което си изредил.
казано от spook на 29.07.12, 23:22:
За лицевите ще ти помогнат лицеви.За коремните-коремни.За спринтовете -спринтове.За скачането-скачане.Демек-тренираш яко и това му е майката.
За скока може да пробваш да правиш скок с щанга или клек-скок с щанга на раменете.
Успех.
тоя скок със щанга като убийство за коленете ми звучи :/
п.с.: от любопитство, къде ше ви карат тоя зверски спринт на 1000 метра да го правите? о.О
Мнението беше редактирано от Boyan Atanassov на 30.07.12 00:03.
Говорим за щанга от порядъка на 20-30 кг ,не щанга ,натоварена за тежък клек.
30.07.12
10:23
Мисля, че не е спринт на 1000м. Според мен колегата ще мъчи в полицията да влиза. Школата в Пазардж, на морето или МВР Академията като гледам какви са изискванията. Ще се справиш. Физическия е приемлив. После психото и последното събеседване са ужасни.
казано от Мирослав Георгиев на 30.07.12, 10:23:
После психото и последното събеседване са ужасни.
В психото няма нищо страшно...ако не си психо ;)
А иначе сериозно - има определен профил, в рамките на който приемат. Затова там резачката е най-голяма.
Тези критерии май важат само докато те приемат. Аз не съм виждал държава в Европа с толкова дебели и разплути полицаи като нашите. Да не дава Господ да разчиташ на физическите им качества (то и умствените са под въпрос, ама това е друга тема). Разбира се, сигурен съм, че има и изключения, ама все си мисля, че би трябвало дебелите да се изключенията.