Коя комбинация е по-добра ?

24.07.12
16:34

Здравейте колеги ! Аз съм на 18 год със година и половина стаж, 180 висок и 68 кг.Пил съм 2 пъти Сериоус масс + креатин моно.Тялото ми се оформи и имам съвсем малко мазно по корема.Мисля пак да взимам някакъв суплемент но този път се чудя дали да е протеинова матрица + креатинова матрица или гейнър + креатинова матрица.Целта естествено ми е чиста маса.За сега мисля да е протинова матрица тъй като мога да ям доволно количество въглехидрати.Забравих да кажа, че съм с бързичък метаболизъм.

Вариянтите са ми тези:
  1.Синта 6 + суроватка + MP Creatine
  2.Dymatize Super Mass Gainer + MP Creatine.

Темата беше редактирана от Teodor Todorov на 24.07.12 16:35.

24.07.12
17:34

Номер 1

24.07.12
21:35

Гейнър-пари на вятъра. По-натам решавай ти.

24.07.12
22:19

Абе казвали са ми, че от протеина съм щял да усетя само възстановяване и нямало да кача защото съм с бърз метаболизъм....

Мнението беше редактирано от Teodor Todorov на 24.07.12 22:20.

Разгледай последните теми във форума, където добре е описана реалната (себе)стойност на гейнъра.

HE

24.07.12
23:31

казано от Teodor Todorov на 24.07.12, 22:19:

Абе казвали са ми, че от протеина съм щял да усетя само възстановяване и нямало да кача защото съм с бърз метаболизъм....

Ако се храниш, както си мисля, то и господ няма да ти помогне да качиш! Аз знам, че преди да вземеш нещо трябва да се образоваш поне малко по въпроса /при теб е крайно наложително/, но знам ли - напоследък има една мода “Дай да пия нещо, че да ставам як, защото иначе съм само тъп”.

25.07.12
13:10

Приятел, никъде не съм изказал мнения, че разчитам само на прахчетата ;) Споделям какво ми е казано от хора които (уж) разбират и се допитвам...

25.07.12
13:15

Тая Syntha 6 според мен е прехвалена и безбожно скъпа, при положение че в доза от 44 гр, има 14 гр въглехидрати и 6 гр мазнини и 50% протеин в доза :Д, даваш си парите за протеин, но нали покрай Рони Колман всички почнаха да си взимат от нея. :D

Аз бих ти препоръчал Syntrax Matrix.

HE

25.07.12
16:51

казано от Teodor Todorov на 25.07.12, 13:10:

Приятел, никъде не съм изказал мнения, че разчитам само на прахчетата ;) Споделям какво ми е казано от хора които (уж) разбират и се допитвам...

Погледна ли, какво съм ти цитирал? Помисли ли, какво съм ти казал? По прочете ли нещо по въпроса? Не? Видно е!
Казах ти да спреш да плещиш глупости и да се ограмотиш!

29.07.12
00:32

Най-правилното нещо в твоя случай ще бъде да използваш парите,които си заделил за добавки и с тях да си набавиш нужната храна и да разпиташ да ти изготвят един хранителен режим...

29.07.12
01:52

То при неговите 68 кг ,изготвяне на хранителен режим не е кои знае каква философия - от всичко по много.

29.07.12
15:59

Така, момчета, хранителния ми режим е добър.Е сега лятото не е перфектен, но със захлаждане на времето си ям по много и предимно качествени храни.Само едно хранене през деня не ми е на много високо ниво и то е втората закуска в училище.
Та вижте какво реших - Syntha 6 + greenMag + някаква суроватка само за преди тренировка.Какво мислите за креатиновата матрица и може ли да я пия заедно със сината веднага след тренировка, защото в един форум прочетох че е било хубаво да минат 30 мин преди какъвто и да било прием на хран.в-ва след GreenMAG, което не ми се вярва особено, ама...

30.07.12
21:00

Нищи лично ама при година и половина стаж, 1,80 и 68 кг,съм на 233123321132% сигурен че храненето ти доста,ама доста далече от добре.За справка с един приятел с който почнахме заедно преди точно година и един месец,резултатите  са както следва при мен от 77кг на 94,до 84 след чистене,при него от от 69 до 89 и сега е около 81-2,след чистка,а съм сигурен че това са средни резулати,понеже първите 6 месеца общо взето не знаехме какво правим.

30.07.12
21:17

казано от anton balabanov на 30.07.12, 21:00:

Нищи лично ама при година и половина стаж, 1,80 и 68 кг,съм на 233123321132% сигурен че храненето ти доста,ама доста далече от добре.За справка с един приятел с който почнахме заедно преди точно година и един месец,резултатите  са както следва при мен от 77кг на 94,до 84 след чистене,при него от от 69 до 89 и сега е около 81-2,след чистка,а съм сигурен че това са средни резулати,понеже първите 6 месеца общо взето не знаехме какво правим.

И всичко това само с тренировки и хранителен режим нали?

30.07.12
22:00

Ами пичове, малко отклонихме темата, но първите 6 месеца и аз не знаех какво правя, после започнах да градя хран.режим и и резултатите дойдоха.Бях 50 кг когато започнах да тренирам.Все пак в горното си мнение имам въпрос..

Вместо да си зимаш синта 6, суроватка, и матрица си земи ядене. Ако яденето ти е хубаво, както твърдиш, взимаш една кутия кре-алкалин - 40 лева, 2-3 кила глюкоза/декстроза/малтодекстрин и матрица Синтракс Матрикс 5.0.

Не тренировъчен ден: Матрица и кре-алкалин сутрин. Матрица следобед.
Тренорвъчен. Матрица сутрин. Кре алкалин и глюкоза веднага след трен. След 20-30 мин и протеина.

Така ще си хем като готините батки, които пият добавки, хем няма да си пилееш парите за синти.

30.07.12
23:46

казано от Майстор Тричко на 30.07.12, 23:20:

Вместо да си зимаш синта 6, суроватка, и матрица си земи ядене. Ако яденето ти е хубаво, както твърдиш, взимаш една кутия кре-алкалин - 40 лева, 2-3 кила глюкоза/декстроза/малтодекстрин и матрица Синтракс Матрикс 5.0.

Не тренировъчен ден: Матрица и кре-алкалин сутрин. Матрица следобед.
Тренорвъчен. Матрица сутрин. Кре алкалин и глюкоза веднага след трен. След 20-30 мин и протеина.

Така ще си хем като готините батки, които пият добавки, хем няма да си пилееш парите за синти.

Готините батки не пият такива неща, поне АЗ :) ;)

Сички готини батки са такива, щото пият протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1