Моят дневник и новото начало.

Темата е заключена.

30.07.12
22:16

Здравейте.
По принцип нямам проблем с начина по който изглеждам (физически) и не съм се срамувал по никакъв начин от вида си. Все пак винаги съм намирал неща които искам да променя (да сваля коремчето например) , но винаги или не съм имал достатъчно време, достатъчно желание или достатъчно постоянство.
Занимавал съм се с фитнес сериозно около 5 месеца - точно преди бала ми, което беше преди близо 4 години. Тогава тренирах 5 пъти в седмицата , два дни от които бяха кардио + тренировка. В този период приемах следните хранителни добавки : Креатин, Гутамин, Амино киселини и суроватачен протеин. Освен това спазвах ниско въглехидратна диета.Бях постигнал доста добри резултати с общо тегло от 78 килограма.
Това е какво бях преди , нека споделя какво е положението сега.
В момента съм 81 килограма, като имам (поне според мен) останала добра основа от предишният си вид. Имам и доста мазнинки които съм вече решен и да изчистя.
В момента имам възможност да правя някакви упражнения (натоварвания) единствено вкъщи , жалко е че развалиха успоредките в близкото училище...
Както и да е , ще ви покажа снимки от първата тренировка.
Преди тренировката :

Темата беше редактирана от MuTaKa89 на 30.07.12 22:22.

30.07.12
22:20

Тренировката се състоеше в коремни преси и лицеви опори ( на юмруци и с широко разпънати в страни ръце ).
Ето и няколко снимки след тренировката :

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1