Подуване на предмишници/прасци от слънцето?

Здравейте,

Днес забелязах, след разходка навън, че предмишниците ми са страшно подути и отекли едва свивах ръката си в юмрук, един колега сподели че с него се случва същото, само че с прасците.

Не съм сигурен дали трябва да се притеснявам от това и да ходя на лекар. Случвало ли се е с някой друг и как се решава проблема.

Благодаря предварително,

С.

31.07.12
09:19

Пробвай да не стоиш толкова на слънце

Ами не седя толкова много, просто се разхождах :)
И поради факта, че друг не споделя за подобни наблюдения сам по себе си е информация, че е очевидно някакво странно състояние свързано с течностите в организма.

Как намалявате течностите в организма тогава ?

31.07.12
22:28

По-скоро ми се струва, че е недостатъчно приемане на течности. Тогява организмът се стреми да ги задържи и се подпухва.
Казвали са ми, че е от снижена функция на бъбреците, но изследванията бяха под граничната норма (е, много малко под, но все пак - отдолу).
Пробвай с повече течности.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1