31.07.12
02:11
Здравейте,
Сравнително начинаещ съм и имам нуждата от нечия помощ за съвети за упражненията и спазването на хранителен режим целта ми е да стана релефен.
Проблема ми е основно с храненето...
Информация за мене
Тегло: 73кг
Ръст: 183см
Години: 16
Хранително добавки който си приемам:
Pure Nutrition - Black Fire (От 4 дена го пия 3 капсули в деня който тренирам 1 сутрин и 2-броя 1 час преди тренировка)
Pure Nutrition - BCAA Blasт (От 2 седмици някъде пия го само след тренировка по 1 лъжичка в 250 мл вода не знам колко грама )
Тренировките са ми доста зле винаги когато отивам в фитнеса не знам кой мускулни групи да тренирам тренирам каквото ми е на кеф и от към храненията е толкова зле работата нямам никакъв хранителен режим старая се да не ям сладко и да се ограничавам повече в храненето ... (Доста статии прочетох но така и не мога да предена кое е за мене )
Предварително благодаря за отговорите/съветите :)
Темата беше редактирана от Petko Angelov на 31.07.12 02:15.
31.07.12
12:25
според мен по-добре си оправи хранителния режим вместо да скачаш на добавки.От към фитнеса си разпредели мускулните групи (в нета разбери коя с коя или там от инструктора) и евентуално след тях по 2-3 пъти в седмицата кардио - препоръчвам интервално. За него има също информация в нета