30.07.12
23:15
Здравейте!
Търся професионален съвет от някой инструктур или някой който тренира уличния фитнес от доста време и е бая напреднал!Така,въпроса ми е следния:
100% протеин на АМИХ предатор + лостове и подходяща програма,ще ме улесни ли когато правя упражнения ?Не искам спам из темата...
30.07.12
23:19
Не.
30.07.12
23:31
Не.
Трябва ти азотен буустер, отсега го виждам.
31.07.12
00:19
Азотен бустер: Hot blood+лостове е суперр напомпване ! (от личен опит).
казано от Даймънд Войновски на 31.07.12, 00:19:
Азотен бустер: Hot blood+лостове е суперр напомпване ! (от личен опит).
Автора е на 15 години,по принцип трябва да се внимава,на кого и какво се препоръчва.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 31.07.12 16:58.
01.08.12
00:25
ама аз не искам да съм напомпан,искам да придобия сила и издръжливост,химия и подобни глупости които ме пълнят с вода не искам....еми имам буркан тука от 2 килограма...Какво тогава би ми помогнало за да придобия сила и издражливост ?
01.08.12
02:07
казано от Krisko ivanov на 01.08.12, 00:25:
ама аз не искам да съм напомпан,искам да придобия сила и издръжливост,химия и подобни глупости които ме пълнят с вода не искам....еми имам буркан тука от 2 килограма...Какво тогава би ми помогнало за да придобия сила и издражливост ?
Братле само едно ще ти кажа.. само с искане няма да стане :Х Тренирай си редовно и силата и издръжливостта ще дойдат :)
01.08.12
07:55
Какъв професионален съвет, та ти не би го разбрал, какво ти говори?
Що не четете поне малко преди да поствате откровено идиотски теми?
Поредния, който се е регистрирал, мисли се за специален и чака всичко на готово, но за сметка на това е толкова зле, че нищо не му е ясно! Не ви ли писна да се излагате, като кифладжии бе?
Ето ти повод за размисъл:
http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast
http://www.bb-team.org/articles/4287_kak-da-trenirame-na-lostovete-II-chast
Сега спри да пишеш идиотии и си налягай парцалите да четеш по въпроса!
01.08.12
09:43
а бре ти не ме учи как да тренирам на лостове,аз си знам,въпроса е че някои неща не ми се полуàват.Тренирам ги доста дълго а те би трябвало да се правят от 2-3 опит...Например преди 2 седмици не можех да държа задна везна и я учих цели 2 месеца(излагация) а 1 приятел от 2рия опит я държеше по 7-8 сек...
Не всички са замесени от едно тесто - просто приятелят ти е по-силен от теб
01.08.12
10:00
е да и аз това си мисля,но той пуши и има повече сила от мен,как става номера ?
01.08.12
10:07
казано от Krisko ivanov на 01.08.12, 09:43:
а бре ти не ме учи как да тренирам на лостове,аз си знам,въпроса е че някои неща не ми се полуàват.Тренирам ги доста дълго а те би трябвало да се правят от 2-3 опит...Например преди 2 седмици не можех да държа задна везна и я учих цели 2 месеца(излагация) а 1 приятел от 2рия опит я държеше по 7-8 сек...
Може би е време да приемеш факта, че от теб нищо не става, като оставим на страна фактите, че си неграмотен и определено не знаеш, как да си подредиш мисълта в едно изречение :D :D :D
01.08.12
10:16
...Например преди 2 седмици не можех да държа задна везна и я учих цели 2 месеца(излагация)...
Правилно ли разбирам, че в момента пишеш от бъдещето? Докато си там става ли да кажеш числата от тотото, а и каквото си следил от олимпиадата също може, да взема някой лев така...
01.08.12
11:18
обърках се,изках да кажа че преди 2 седмици я научих, а съм я тренирал цели 2 месеца
хед хънтър,написал съм че не искам излишен спам(смешен си,по-добре си трай)
01.08.12
11:31
а бре ти не ме учи как да тренирам на лостове,аз си знам,въпроса е че някои неща не ми се полуàват.
Ами ей това не звучи сериозно... След като не се получава значи трябва да допуснеш, че не правиш нещо като хората. И протеинът не е решението. След като така и така го имаш, изпий го, обаче с него и без него разлика няма да видиш. Освен да “спами” head_hunter ти е дал 2 линка, по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че нищо ново не можеш да научиш от тях... Оправи си тренировките, храни се правилно и резултати ще имаш и без добавки. А и не знам за къде бързаш при положение, че си само на 15… Стига да не си поставяш някакви нереалистични цели още отсега и съответно да се откажеш имаш много какво да постигнеш.
01.08.12
11:49
значи,кажи-речи,трябва да продам протеините и да си тренирам редовно
само 1 въпрос:
ако всеки ден тренирам фрий стаиъл(да тренирам упражнения(предна везна,силови и т.н),вместо тренировка с набирания кофички и лицеви,ще има ли по голям ефект ?
01.08.12
14:32
Тренирай всичко, каквото може да се тренира на вън. Аз 1 ден тренирах “free style” и др. ден всякъкви упражнения. Но ако си начинаещ започни с набиранията, кофите, лицеви и др. спомагателни упражнения, за да сдобиеш силата, която ще ти е нужна за по тежките упражнения.
01.08.12
15:35
ми да ти кажа не съм начинаещ,но никога не съм имал програма в която да включвам набирания или кофи.обикновенно след всяка тренировка права 5 серии по 30 лицеви