нов в бранша

NE

11.08.05
11:44

здрвейте на всички. Такам аз съм на 21-години висок 185, и тежа 75-кг. раце 35, обиколка на гардите 96, ами за крака ме е срам да напиша, знам малко късно съм се сетил но по добре късно от колкото никога нали.ходя от два месеца вече да се боря с железата  :D, но няма абсолутно никакъв ефекто, то за дв амесеца какво пък искам и аз де. но ви МОЛЯ даваите савети хора, за програми и за диети за храната КАК, КОГА, ПО-КОЛКО всичко. искам да стана поне 90-кг за тази моят височина та посаветваите, ме решил съм сериозно да се занимавам и затова ходя всеки ден без събота и неделя. штото сум на път да си взема едно важенце един камък и към искър  8).

П.П може да поста на някои да му се стори смешен за което се извинявам но нали точно за това е този фором или бъркам

LA

11.08.05
12:13

Здрасти!Ами пусни си програмата,щото ме съмнява че претренираш!Всеки ден без събота и неделя,за начинаещ е множко!Виж в сайта има примерни програми,избери си някой 3 дневен сплит!Ама първо дай да ти видим програмата!

Виж тук! И не си мисли, че си много стар.

12.08.05
00:54

Никога не е късно да се започне дай да видим какво си тренирал (програма) и напиши какво ядеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1