казано от James Hinks на 23.03.12, 15:21:
Да де, ама де го атлетизма във фитнеса в сегашната му форма ?
При 150 кг тяга и при 120 кг клек къв атлетизъм...ако са в 30 повтроения от раз по-мое да си говорим за някакво начало ;)
Имаш адските критерии. Надявам се да ги стигна в обозримо бъдеще :)
Иначе - последно адски се впечатлих от Йордан Йовчев. 5 Олимпиади до сега и участие в Лондон 2012. 20 години на такова ниво - респект. Физиката му също е впечатляваща.
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_892155.jpg
Много харесвам и Армен Назарян - който го е гледал в топ формата му в Сидни 2000 знае за какво говоря.
Малко неортодокаслно, ще кажа, че тотално се възхищавам на Dick Hoyt. Уникални постижения
http://ivo.ucoz.com/index/0-11
Има страшно много хора, които са показали волята да постигнат нещо значимо.
не виждам нищо значимо в това да имаш плажно тяло.
И стига с тоя Zyzz! Идола на всеки плажен билдър - селското гъзарче с гелосаната прическа, дето открило лесния начин и че тъпите кифли си падат по такива неща. Айде нЕма нужда.
Видях ти Фейсбуук страницата. Покриваш ми малко критериите, никой не е казал, че си за изхвърляне (даже напротив), но мисля и че си все още много далече от физиката на въпросния Лазар Ангелов. Мисля, че визуално ( за каквото стана спора) те бие по абсолютно всички точки. Все пак е нормално да не може да се сравняваме с професионалисти, но и точно затова написах първото си мнение. Не е редно да принизяваме и обиждаме хора, които изглеждат по-добре от нас и са постигнали много повече.
Малко са им различни целите :) ...а според мен Л.А. е тръгнал по малко по-лесен път!Или по просто казано—на Слави визията е следствие,а на Л.А. визията е цел ;) ...
Мнението беше редактирано от Jikata на 23.03.12 19:42.
23.03.12
19:45
И аз да постна един клип на някакъв пич. Актьор, инструктор, модел и още... Пича изглежда страшно симетричен, но освен това и е бая пластичен. И тренировките, които са показани в клипа също са бая яки...
Greg Plitt - разгледах му и страницата не е лоша...
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 23.03.12 19:47.
Абе вие не разбрахте ли, че всички спортове са опорочени адски много в днешно време. Дали си кросфитер или културист, та до борец всичко взима с шепите и на никои не му пука(подчертавам, че не съдя никои за избора му)! А относно това, че всеки си има определен идеал за тяло и функционалност Юли е прав, но неможе да кажеш с лека ръка “тоя е путка щот е изкарал пресата” или “тоя нека дига много нали има корем” , такова мнение е неадекватно. Всеки се раздава в залата нали, това е форум за трениращи хора доколкото знам, а да се омаловажава постигнатото от някого само защото няма същите цели като твоите е смешно.
казано от Jikata на 23.03.12, 19:40:
Видях ти Фейсбуук страницата. Покриваш ми малко критериите, никой не е казал, че си за изхвърляне (даже напротив), но мисля и че си все още много далече от физиката на въпросния Лазар Ангелов. Мисля, че визуално ( за каквото стана спора) те бие по абсолютно всички точки. Все пак е нормално да не може да се сравняваме с професионалисти, но и точно затова написах първото си мнение. Не е редно да принизяваме и обиждаме хора, които изглеждат по-добре от нас и са постигнали много повече.
Малко са им различни целите :) ...а според мен Л.А. е тръгнал по малко по-лесен път!Или по просто казано—на Слави визията е следствие,а на Л.А. визията е цел ;) ...
Ти на бодибилдинга ли викаш “лесен път” ??? :D:x
“Професионален спорт” и “лесен път” са две изключващи се понятия!!! Без значение дали е бодибилдинг, маратонско бягане, овчарски скок, футбол или тенис. И защо мислиш, че културизма е по-лесен от кросфита (въпреки, че двете са доста различни) ???
23.03.12
20:02
Ако визията беше лесно постижима... ехее :)
23.03.12
20:04
Аз не разбрах и за какво спорите, но няма значение... искам само да кажа, че тука е въпрос на предпочитания и няма как да накараш човек да заобича нещо, което МРАЗИ.
Направи един комплекс и ще си отговориш сам :) ако успееш да си събереш белия дроб от земята !
Мнението беше редактирано от Jikata на 23.03.12 20:14.
23.03.12
22:39
На мен ли пишеш ? Ако е да, то отговора ми е - не ме влече кросфита. Наистина е нещо по-различно и на теория развива всички качества на един атлет, но съм на мнение, че няма как да станеш бърз, силен, издръжлив, експлозивен и т.н. без онези по-особените хапченца. Трудно е да си наистина добър дори в едно нещо, да не говориме в десет.
23.03.12
23:15
Момчетата от Heavy duty школата ме кефят с невероятната умереност във всичко. Арнолд ми харесва като стил на трениране и философия, но честно казано физиката му е плажна!
Културизмът е плажен спорт и е създаден за плажа. Кросфит какво е? Ютюб-спорт? Всеки се стреми към някакви резултати. Не намирам нищо лошо в това да ги демонстрира след като ги е постигнал.
Мнението беше редактирано от default на 24.03.12 01:07.
Като не ми дават да пиша статии в ББ-тийм за интересни личности от миналото ще си пиша в тази тема. :D Още един професионален борец и стронгмен от миналото на когото страшно много се възхищавам, това е Хенри “Мило” Щейнборн. Той е един от най-ранните популяризатори на задния клек. През 1910-те и 20-те години масово трениращите са правели военни преси(лежанката като популярност на ония времена), олимпийските лифтове с една и две ръце, континентално отпред и отзад, бент преса и още няколко лифта. По онова време задния клек не бил много популярен като упражнение, било трудно упражнение защото трябвало двама човека да ти помагат за да ти сложат щангата на гърба и т.н. Обаче един ден през Първата Световна Война Хенри измисля начин за вземане на щангата без стойка или някой да му помага. Вдига щангата от едната страна, докато я придържа си нагласява щангата на раменете, повдига я леко и започва да кляка от долна позиция. През ПСВ е правил клек с 227кг., а след това и с 240кг. Лично пред Зиг Клейн и други известни стронгмени от този период е клекнал 4 пъти с 218кг.
Между другото имам и една малка снимка на Мило от 1950-та...
Може да не са имали кой знае какви тела, но са били яки копелета и без помощта на съвременните прахчета, технологии и прочие глупости, просто са вдигали тежко и са се старали да вдигат още по-тежко.
29.03.12
14:26
казано от Old Timer на 28.03.12, 23:21:
Като не ми дават да пиша статии в ББ-тийм за интересни личности от миналото ще си пиша в тази тема
Защо не ти дават? Вместо това се публикуват километрични интервюта с Преслав Додев (примерно)
29.03.12
14:41
Даваме, даваме. Old, моля не изпреварвай събитията. :)
казано от Иван Киряков на 29.03.12, 14:26:
казано от Old Timer на 28.03.12, 23:21:
Като не ми дават да пиша статии в ББ-тийм за интересни личности от миналото ще си пиша в тази тема
Защо не ти дават? Вместо това се публикуват километрични интервюта с Преслав Додев (примерно)
Дават, дават... просто се шегувах. ;)
идол силно казано, но... khalipa ми допада като комбинацията от сила, визия, издръжливост и тн...
13.05.12
14:13
Станислав Бърдаров..
много съм съгласна с теб .. и на мен не ми харсват тела на които от 200 метра им лечи че са бъкани с химия..
това е като да можеш да готвиш добре но само с готварска книга... хехе :) алазар ангелов е страхотен !!! а моя идол е джоуди марш за мен тя има едно перфектно женско тяло ..
Мнението беше редактирано от Zoia Georgieva на 13.05.12 16:37.
King COLEMAN и THE PREDATOR, също харесвам много Phil Heath и си мисля, че ще печели още титли мр. О :)
Не искам да приличам на никого просто искам да си направя готино тяло по мой вкус и начин, макар да е много трудно понеже фитнеса е доста скъпо и трудоемко удоволствие :(.
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 23.05.12 00:53.
01.08.12
15:09
Zyzz R.I.P
Zyzz- the return of the KING (simplyshredded.com)
Zyzz - The Past and Present
Мнението беше редактирано от Пламен Кулев на 01.08.12 15:13.
01.08.12
18:01
Много ме надъхва и ме кефи наистина Dennis James както и Markus Ruhl .
Маркус един път като пазаруваше гледах клипче и той с тия културистки изрязани потници и на касата седи чака да му чукнат продуктите и да плати и една жена като го видя от другата каса се оплаши ,погледът й просто струваше милиони :D Все едно е видяла извънземно :D
Не е много по темата, просто мой си разсъждения. Наистина борците са много сериозна работа. И Джеймс е много прав, че могат след това да се преквалифицират в каквато сфера искат - силачи, щангисти, в днешно време кросфитъри и т.н.
Наскоро ми попадна информация за един професионален борец на име Морис Шапиро, известен като “Могъщият Атлас” или като “Младият Атлас”. Изрод от тежка категория от 50-те, печелил е доста мачове, но по-интересното е, че е бил доста добър силач, късал е вериги, телефонни указатели, огъвал е метални прътове, имал доста здрав врат и може би зъби...
Мнението беше редактирано от Old Timer на 17.08.12 16:25.
Чак идол не ми е, но много ми харесва как изглежда. Страхотно тяло има и особено ръцете й са перфектни.
http://vbox7.com/play:d1d4b624a1
Мнението беше редактирано от Natali_ на 16.08.12 13:21.
Аз па сам съм си Идол хахахаха
Кви идоли кви пет лева, че и се карате хахаха като някакви деца, кой е по-силен Батман или Спайдърмен.
Човек по-добре да не се опитва да се сравнява с някви други човеци или пък да издига някакви други човеци на пиедестал, щото някак си губи самоличността си. В крайна сметка човек трябва да гледа повечко себе си и по-малко другите ;) (недай си боже пък да започне и да завижда)
кефи ме пича хехе ;д
http://imagecdn.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2011/09/21/459273/profilepic/1AuHt4Fxl37enQ0ImVUnL2As8t4VPF0046p.jpeg
babyslayer oт bodybuilding.com ;d изверг
http://www.youtube.com/user/geoleeman
16.08.12
23:55
Нямам други идоли освен себе си. Даже Господ е казал да не си правим идоли. Може би защото винаги се оказват фалшиви. Нямам перфектната физика, но ме радва да се подобрявам. Винаги има накъде.
17.08.12
01:31
Ей тоя пич - http://www.beastskills.com/my-current-training-routine/
Може планч, везните и железният кръст. Също кляка с 200 и усъвършенства щангистките упражнения. Много ми допадат тренировките му!
Сам съм си идол, имам виждане за себе си и това е достатъчно за да ме мотивира.
Мнението беше редактирано от dani на 17.08.12 02:11.
казано от AgBOKATA на 17.08.12, 16:07:
Тоя Zyzz предполагам знаете в какви мъки е умрял в сауната и защо нали ?
В ръцете на азиатка с мръсни мисли, пожелавам на всеки такава смърт :Д
10.09.12
20:37
Брок Леснар http://www.youtube.com/watch?v=sVhBQAok3F4&feature=related !!
казано от mastajay на 23.03.12, 16:57:
един истински мъж
Оп в цитата не излиза снимката на Ал бънди.
както и да е. Същия освен, че има четири тъчдауна в един мач :) има и черен колан по бразилско джу-джицу и като нищо може да поовъргаля пусканите тук епилирани и намазани с олио манекенчета.
Интересно, че никой не спомена български лекоатлет като Христо Марков например. Или един Боян Радев - страхотен спортист и мнго колоритна личност.
11.09.12
00:34
Fittest man on earth. Може би перфектната връзка между визия и спортни постижения. С една дума - Атлет.
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 11.09.12 00:35.
Доста комична тема :D
Ето го и моят идол ! Единственния на който вярвам че е натурален !
29.06.13
13:07
Де да имах неговата генетика
Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 29.06.13 13:15.
05.08.13
23:09
Jeff Seid и Zyzz,само че те са фитнес модели.Тяло на професионален културист не ми допада,грозно ми е.
23.08.13
01:06
Арнолд Шварценегер :)
18.02.16
13:35
Боб Парис като пропорции ! http://www.bodybuildingpro.com/bobparis1.jpg