10.08.05
12:17
Днеска направих най голямата грешка в живота си :(((
На последна серия сложих 110 на клек клекнах оба4е тежеста ми навете главата и се прагарбих малко в този момент точно под лопатката нещо изхрущя много зловещо тренйорите ме пазиха и веднага я дигнаха :(
Сега единствено като варвя и като се навеждам усещамм остра болка на мястото моля ви бързо каже какво е станало намазах го с фаструм гел :( кажете плс
10.08.05
12:27
Прилича ми на скъсан мускул...
Подуло ли се е?
Иди да те снимат за всеки случай, но това хрущене като че ли съм го чувал някъде...
Не ме плаши с така има ли някъв друга възможност :( оле много зе да ме боли :( ами малко май се е подуло поне така ми казаха нашите кажете какво да го правя ако е скъсано :((((((((((((((((
Абе ти какво очакваш - някой да ти даде компетентен медицински сьвет от форума, а да не говорим, че без да се види не може да се даде заключение?!?! Ясно е, че проблема е сериозен и изисква незабавно да се види от специалист и то бьрзо! Ако е нещо сериозно и не се излекува навреме и то качествено, може да остане контузия за цял живот. Не че те плаша, но вземи нещата на сериозно, да не сьжаляваш после!
11.08.05
12:55
много лошо !
можеби си скъсал наистина
клека се прави с идеална техника - особено ако се работи с големи кила - риска от това навеждане напред при ставане е огромен !
При клека
Главата стои високо непрекъснато... и се гледа в някоя точка в тавана,
задника е издаден малко назад - пробвай със малка тежест за да хванеш техниката
С това навеждане - може и напред да залитнеш ,да скъсаш или да се утрепеш !
btw - ходи ли на лекар - какво ти казаха ?
Ей сега отивам ..А техниката ми беше перфектна,но килограмите бяха много :( клекнах 8 пъти с 80 и си проах макса :( и така стана белата сега отивам дано няма нищо сериозно
11.08.05
14:26
Е па, бате, неможе да прави 8х80 и макса ти да е 110! Макса ти е не повече от 95-100 по мое мнение.
Дано ти няма нищо все пак! Стискам палци!
Ами ей сега се връщам здраво копеле съм :)Няма счупени кокали скъсани влакна,само някаква травма на широкия гръбен мускул десния от доло се пада абе ужас :( важното ,е че няма травми и такива глупости..
Никога не правете с големи тежести без да знаете дали ще ги дигнете щото може да не излезете от ситуацията като мене ;)Това ми е като обица на ухото вечи :)
По здрави най вечи: )
Ех Еххх защо ли трябваше да ти се случва това за да го разбереш....
Внимавайте много при такина упражнения тяга, клек , лег щото само да излезеш извън правилната форма веднага пропорционално увеличаваш шанса за контузия
12.08.05
01:28
Радвам се че си се оказал здрав :)
тренирай по-разумно - големите кила и тежести ще дойдат с времето ;)