Ориз?

01.08.12
20:37

Направих си ориз по ето тази рецепта и искам да попитам по колко г/д да ям на ядене, защото целта ми е да ям нещо нормално и искам да свалям?
“1 чаша ориз, пържиш го 1-2 минути в 1 лъжица масло в тефлонов тиган.
После в тигана изсипваш 3 чаши вода + малко сол, изчакваш да заври, намаляваш котлона на най-слабото и слагаш капак.
Така го оставяш да ври между 10 и 15 минути. -Това ти е чистият билдърски ориз.

Ако искаш на 10 тата минута можеш да си добавиш грах, царевица, морков , лук подправки и тн

Докато се вари НЕ СЕ БЪРКА !”

01.08.12
22:40

Под “билдърски” ориз се разбира,храна за качване на килограми.
От там нататък се сещай,дали ти отговаря на целите.

01.08.12
22:56

Всеки ми казва различно и вече не знам какво да правя... може ли да ми изброиш нещата които мога да ям, да си тренирам доволно+кардио всеки ден и да сваля мазнините?

01.08.12
23:03

А ти не можеш ли да отделиш 30 минути от скъпоценното си време да прочетеш някоя друга статия във форума и сам да си отговориш на въпроса?

01.08.12
23:04

Да извинявам се тъкмо сега попаднах на тема която ми даде отговори на всички въпроси! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1