01.08.12
17:51
Здравейте, от около месец и половина съм сериозен. Бях много зле 112кг на 184см. Преди 2 месеца станах 109,но и тогава не бях сериозен, сега вече почти 2 месеца съм адски надъхан и стигнах до 96-97, обаче спрях да свалям. Пия единствено Л-Карнитин преди тренировка. При храненето, спрях газираното,сладкото,мазното. Ям предимно полодове, салати, пилешко, кисело мляко, сирене...
Един от въпросите ми е, кардиото(пътечка, колело) преди или след тренировката с тежести?
Можете ли да ми препоръчате Фет Бърнър?
В момента имам огромен мерак, не съм почивал вече 5 дена и нямам никакво желание, а всички ми повтарят, че трябва да почивам повече. Колко пъти седмично е добре да тренирам, г/д половината ми тренировка е кардио....?
Привет
Значи кардиото задължително го прави след тренировка с тежести.Тренирай максимум 4 пъти в седмицата с по 20-25 минути кардио след тренировка.Ако тренираш всеки ден ще претренираш и няма да има никакъв ефект.Прочети в сайта за храненето което е много важно и за силовите тренировки..Също така пий много вода - минимум 3 литра.
ПоЗдрави
Мнението беше редактирано от Power на 01.08.12 18:00.
Ако замениш плодовете със зеленчуци ще спестиш още някоя друга калория. Или особено лятото можеш да си хапваш мноооого диня, понеже водното и съдържание е високо и има по-малко захари за единица количество, спрямо другите плодове.
Кардиото наистина прави след тренировка с тежести, препоръчвам ти да прочетеш за интервалните кардио тренировки - за 10-тина минутки и си готов.
Бърнър няма да ти препоръчвам, можеш да погледнеш във форума има доста теми по въпроса, но ако продължаваш в същия дух и си сериозен, резултатите няма да закъснеят.