Възможно ли е това?

12.08.05
00:22

Пичове, не съм много добре запознат с хранителните добавки и протеините, затова извинете ако въпросът ми ви се стори смешен. :oops:
Имам следния проблем: имам малко мазнини около корема и искам да ги изчистя, но същевремено искам и да взема някакъв протеин за маса.
Възможно ли е това и ако да каква е комбинацията? Препоръчаха ми за изгаряне на мазнините L-Carnitine, но незнам с кво да го комбинирам за да мога и да качвам килца! Ако можете ми помогнете :roll:

И тъй като съм тръгнал да питам... кажете ми ако това е възможно колко ще ми струва всичко :lol:

Благодаря

12.08.05
00:25

та значи почваш нвд http://www.bb-team.org/nutrition/000141.php
и си зимаш един високопроцентов протеин!

12.08.05
00:36

[quote author=“westsa”]та значи почваш нвд http://www.bb-team.org/nutrition/000141.php
и си зимаш един високопроцентов протеин!

Какво значи високопроцентов протеин? Препоръчайте ми някой, защото както казах вече не съм добре запознат, бих казал хич не сам запознат  :?

12.08.05
00:43

прочети няколко пъти статията не си мисли че само с протеин ще стане това което мислиш
с какви финанси разполагаш?

12.08.05
08:14

И добавката е Л-карнитин, не Л-креатин. :D
Иначе и на мен идеята да се ориентираш към диетка (НВД) ми се струва подходяща....по-нататък ще работиш за маса.
По-здарви!

12.08.05
10:51

der_meister, объркал съм и името :oops:
На диета съм от доста време бих казал. Имаше ефект в началото, но сега сякаш няма. Затова искам да започна с Л-Карнитина.
И не ми отговорихте конкретно на въпроса дали Л-Карнитина може да се комбинира с някой протеин за маса. Тренирам от година и половина. В началото пораснах много бързо, но сега вдигам и няма ефект. Затова искам да си взема и някакъв протеин.  :roll:
тенкс

12.08.05
11:13

виж сега неможеш да качваш и да сваляш едновременно!
съветвам те да си качваш да ядеш здраво и си зимаш протеинче и така до април 2006 и тогава почваш да сваляш правиш едно здраво нвд и можеш да си земеш нещо за сваляне :wink:

12.08.05
12:19

неможе ли да се горят сланините, а същевременно да качвам мускулна маса?

но ще пробвам това което каза  8) Разгледах кви протеини има и май най ми допадна MEGA PRO 92 Platinum. Кво мислите за него? добър ли е?

12.08.05
13:23

тва е растителен протеин ... по добре си земи сурватка :D

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=178&gid=60

иначе може да се качва мускулна маса и да се сваля мазното но е много по трудно от колкото да си 1-2 месеца на ВВД и после 1-2 месеца на НВД

22.08.05
15:14

Бе как ше е на НВД и качва маса бе???Освен протеини за да качваш трябват и въглехидрати!За да се отделя тестостерон трябва да имаш холестерол в кръвта.Може да зима Л-карнитин с протеините но няма да може да свали.Може да качва по-чиста маса.Има си основен период и период за орелефяване не е възможно и двете едновременно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1