Powerball или Щипка за предмишница

RD

01.08.12
22:27

Някой пробвал ли е Powerball и какви са ви впечатленията от продукта ? Дайте мнение и за тази щипка.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.08.12 22:28.

01.08.12
23:08

Заигравал съм се с пауърбол и е доста увличащо, но специално не съм тренирал предмишниците с него. Иначе тази щипка изглежда точно като моите. Стават ама не трябва да те мързи. Лично мен ми става скучно. Предпочитам някаква топка да мачкам.

Спанак.

02.08.12
00:04

Ако искаш да си помпаш безцелно - помпай, файда йок.

Ако искаш да тренираш с цел си купи такива:

Като си взех powerball-a ми беше доста интересно и почти не го оставях да почине . За около месец доста ми се стегна предмишницата , но след този месец вече ми беше омръзнал и сега само стои за украса унас . Прави си упражненията за предмишница със дъмбели и лостове , ще има ефект :) . А в твоя случай мисля че питаш за упражнения извън залата за предмишница , по - добре си вземи щипка , не си давай парите за powerball-a . :)

02.08.12
12:35

Пауърбола е повече играчка отколкото уред за трениране. Щипката е очевидния избор ако можеш да избираш само между двете неща, но на твое място бих си тренирал предмишницата във фитнеса. Упражнения бол.

RD

02.08.12
19:54

Мерси на всички.Спирам се на щипката.Разбира се,че ще си разчитам най-вече на упражненията с дъмбели за нея. :)

20.09.12
16:50

Ти се спря на щипката, но все пак и аз ще си кажа мнението - имам щипката от около година вече и като цяло мога да кажа, че доста я експлоатирах. Това, което не ми хареса обаче е, че тя напряга най-вече един определен мускул малко под лакътя от горната страна на ръката, който вече е станал като топка и честно казано никак не ми харесва как изглежда..
Моят съвет е - тренирай с щипката, но достатъчно, колкото да ти раздвижи и стегне предмишницата - недей да се опитваш да правиш мускули с нея

Интересувам се от търговия с акции и други ценни книжа. Работя в печатница за опаковки, но обичам да пазарувам в интернет. Обикновено пазарувам в http://www.corecombg.com/, тъй като там намирам най-добрите цени. Понякога ползвам професионални детективски услуги. Работя по проекта АБВ. Обичам да пътувам много по света и затова купувам често самолетни билети. Ползвам системата за онлайн резервиране на http://www.paravion.bg/самолетни-билети/дестинации/shveciya/stokholm. Самолетни билети до Стокхолм. Знаете историята за Робин Худ. Прочетете я още веднъж в интернет http://napred.bg/робин-худ.html. Ще я откриете в интернет търсачката Напред.БГ

Мнението беше редактирано от Никол Минева на 08.05.13 12:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1