02.08.12
15:03
Искам да ви попитам за продукта http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-pure-kre-alkalyn и дали наистина креалкалина не качва тегло благодарности:)
02.08.12
15:09
Като за начало прочети това:
http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila
И имай в предвид, че без хранителен режим няма да качиш маса /не и мускулна/. Всичките добавки “работят” при изградени хранителни режими или иначе казано - работата им е да те побутнат малко.
Повечето тъпаци си мислят, че добавките са светия Граал на фитнеса и бодибилдинга - не бъди, като тях, а чети по въпроса.
02.08.12
15:17
хънтъре на теб винаги може да се разчита,но главно питам дали наистина Кре-Алкина не задърйа вода в мускулите и дали наистина каченото тегло е само от ММ!Благодаря ти предварително.
02.08.12
15:19
Това е голям тарикатлък обаче тоя krealkalyn плащаш пари за нищо.
02.08.12
15:25
Виж сега, поне при мен не задържа вода и създателите му твърдят, че няма водна задръжка. Истината обаче е, че от креатин не се качва мускулна маса, а се качва сила! За това ти обяснявам и, че трябва хранителен режим.
п.п. Съветче - пробвай първо монохидрат, ако непременно си решил за креатин, виж дали ще имаш водна задръжка, което от друга страна не е толкова лошо нещо, а и ако прочетеш внимателно ще разбереш и, че може да не задържиш много вода /освен ако не си от малкия процент хора, които не им понася монохидрата/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.08.12 15:27.
02.08.12
18:56
Здравейте и от мен. Искам да попитам 1.60 съм 45 кг Като цяло съм слаба имам малко изпъкнало коремче, но не е голямо ... от няколко дни права упражнения и са ми излезли две плочици ако продължавам ще се махне ли коремчето за да излязат и долните или трябва да му обърна специално внимание :? Кажете какво да направя ??
02.08.12
19:20
Здравей, ама не знам защо реши, че ще мога да ти помогна повече от хората писали ти в дневника?
Първата стъпка е в доста правилна посока - направила си дневник. Втората е да послушаш повечето от съветите и да прочетеш линковете, които са ти дали /така ще отсееш, кое да вземеш под внимание и ще придобиеш достатъчно знания за изпълнение на целите си/. Успех.