Въпрос относно креатина

02.08.12
21:43

Добър вечер!Току що четох статията за креатина и се зачудих нещо.От скоро съм във фитнеса и целта ми засега е да увелича мускулите и намаля мазнините, което става към момента.Пия протеин от време на време (на 5-6 тренировки 2-3 пъти), но се чудя дали вместо него да пия креатин.Та въпроса ми идва от там - след като спра приема на креатин ще изчезне ли ефекта?Имам предвид повишената сила и повишените килограми?

GI

02.08.12
21:44

Съветвам те да прочетеш пак статиите..........

03.08.12
00:11

казано от Georgi Ivanov на 02.08.12, 21:44:

Съветвам те да прочетеш пак статиите..........

+1

03.08.12
00:43

Разбира се, че ДА. Силно се съмнявам да си прочел и разбрал писаните неща за креатина щом питаш толкова тъпо нещо. То, ако беше така да остават ефекта и резултатите от приемането на по 1 кутия добавки ТО ЩЯХА ДА ФАЛИРАТ ВЕЧЕ ФИРМИТЕ ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1