30.07.12
23:57
Под кутия от шоколадово яйце, разбирате с размер на щраусово яйце... :D
казано от Скота на 30.07.12, 23:00:
ставане в- 9 таблетка бърнър
Прочетох “Ставане: 9 таблетки бърнър” :Д
Тренировка:
преден клек- 5х80кг 4х90кг 4х85кг
лег преса- 2х10х160кг
разгъване + сгъване за бедра- 2х 12х40кг + 12х35кг
прасец на калф прав- 2х25х50кг
Само келеши в залата днеска. Слакъри от всякъде. Аз горе долу доволен.
Мнението беше редактирано от Бойко на 31.07.12 22:03.
Някви мерки вкарах в профила. Бърнъри мърнъри- булшитс. Като се върна от морето ще ставам кардио куийн- друг начин няма за мен явно...
Аве аз ще реша как да му викам- ще го патентовам, като нещо ново и ще ви взема парите :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.08.12 14:47.
01.08.12
12:25
ти си царицата на кардиото ! :D Гордеем се с теб ;d;d
Хаха смей се ти- ще видиш ще стана покорител на степерите...
Днеска нямаше зала за съжаление, но пък имаше домашни размествания и разни други подобни- бе препотих се, та не съм бил статичен. А да после бутахме една “паркирана” корса- успешно и разбираше подобаващите бележки с добри пожелания...
Мнението беше редактирано от Бойко на 02.08.12 02:47.
Щях блог да правя да си драскам шизо изпълненията :D (па и ексхибиционизъм проявява! Иска другите да го четат Па и в 3то лице за себе си... или него говори :D) Не е лесно да си тъп... дано преди работа успея да шмугна една тренировка, ако не явно, че няма да стане ;D
От 5-6 дни съм на крио терапия и аз- спряна е топлата вода за профилактика за 2 седмици , та е забавно :D
Аре почивка съм и аз- доживях! Макро, микро... бира ще има и тва е. Гаранция, че ще се разцепя от храна и няма да мръдна йота- утре ще замеря. Ако има някой в Созопол да каже- не за тренировки естествено.
Адиос. Сигурно няма да проверявам форума след утре... тъй де днес.
06.08.12
09:37
казано от Скота на 06.08.12, 02:34:
Аре почивка съм и аз- доживях! Сигурно няма да проверявам форума след утре... тъй де днес.
То не е и за проверяване :D
Весело, Скоте (sun)
Една скромна тренировка преди да замина... не се стърпях.
набирания с V ръкохватка- 6х25кг 5х25кг 10х15кг
обръщания- 2-3х2х60кг
тяга-5х100кг 3х120кг 1х150кг 0х170+1х150 :)
лег- 3х3х70кг
суинг до хоризонтала- 10х32кг ///на ръка между лега това
сгъване за бицепс- 2х10х40кг
На набиранията съм доста доволен. Тягата фейл- иначе на 150 надхват- на 170 сложих колан и не успях и да ги отлепя- свалих колана и и дисковете и пак 150. Между сериите лег- суингчета. Скромна тренировка, както рекох. ТУй то :)
Мнението беше редактирано от Бойко на 06.08.12 21:15.
Пу, ни въ йе срам! Аз се връщам, вие сега отивате да почивате!
Ай приятно изкаравне поне! :)
казано от Скота на 14.08.12, 20:01:
Човек и добре да живее, трябва да ходи на работа :D
Амин!
казано от Скота на 14.08.12, 20:30:
Разбрах те! : )
Нямах точно това предвид - “Grammar Nazy” периодът ми отмина преди години. По-скоро “добре дошъл обратно в казана” и шумно потриване на длани трябваше да се чете постът ми. :)
Именно де : ) Съвсем точно те разбрах
За грамар назито ясно, а и пиша относително грамотно, та все ще ми простите тук там да пропусна/объркам : )
Положението е прилично само 1 кило съм качил и +1см. Днес не, но утре вече ще гледам да тренирам.
16.08.12
12:57
Между другото и при мен почивката не даде сериозно отражение. Теглото ми остана същото, не съм се мерил с шивашкия метър, но огледалото не показва видими отклонения... А всъщност създадох прилични условия за промени - 10 дни малко разхвърляно хранене, сладоледченца, пицички, дюнерчета, палачинки по всяко време (все благини). Е, старах се мръвките да са в близки до нормалните количества де...
Между другото - палачинка с течен шоколад и кашкавал се оказа яката работа... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.08.12 12:59.
Коленце, то ключовото е стресовия фактор. Като си спокоен, с добра компания, малко плуване- и катерене постоянно по баирите на Созопол нещата си заспиват : )
Сега им се доядоха палачинки и на мен- отивам да мушна нещо свинско :D
16.08.12
13:13
Абе за какво плуване и катерене говориш... :) 10 дни се сплесках от мързел, почти не съм пропускал и следобедната дрямка! Не съм правил дори резки движения, никаква двигателна активност (добре де, повисях на едни лостове за 2 минути в името на фотосесията). И да - стресовият фактор е много важен - като не ме занимават с глупости, не говоря целодневно по телефона, не отговарям непрекъснато на електронни пощи и всички останали екстри, нещата си се получават екстра.
Знаех си, че ще ме разбереш за палачинките... ;)
За последните 2 години и половина мисля по-дълъг период без тренировки не съм имал. Рея се в пространството, като реликтово лъчение хванато от антената на балкона... Добре съм, но ще се оправя. 4 дневен сплит туй ще е- въпрос е колелото да се завърти само...
20.08.12
09:18
казано от Кольо Пияндето на 16.08.12, 13:13:
...10 дни се сплесках от мързел, почти не съм пропускал и следобедната дрямка! ...
Сиестата си е много добро нещо и трябва да се упражнява винаги при възможност :)
Снощи ми казаха, че гърбът ми е малък. Това си е живата истина- нищо обидно. Все пак хубаво било да наблегна на него. Все едно- сега отивам на работа до нощите, но утре жив или умрял, сълзи, сополи, кръв или кармични дупки, или пък астрално проекционни отмествания да има отивам в залата, тъй като не мога да се понасям(и съм с малък гръб).
Кой чете това успешен ден, а кой не чете същото. Петък е, но аз ги ненавиждам тай че...
Храна:
12:00- свинско в сос сметана и топено сирене, сметана, таратор, филия черен хляб, банан, 20гр протеин
18:00- 30гр протеин, ябълка, фъстъчено масло
***21:30
22:30- свинско, сметана, таратор, 2 домашни кексчета
-GABA
-витамин С
-родиола
***Тренировка:
клек- 6х80кг 6х90кг 5х90кг 6х80кг
преден клек- 3х6х60кг
сгъване за бедро- 6х25кг 6х30кг
кардио
Изкъртих се от спане- спах 10 часа и следобеда още 3. Имам габа и родиола още малко ще ги изпия. Друго- витамин С, имам креатин моно, който ще почна заедно с бета аланин, имам и няколко дози бустер който ще го махна и него. Ще пробвам и малко АЛА и ще си взема пак ВСАА. Може да си взема един цинк и нещо за намаляване на кортизола да има ей така, но за това ще видим. Тренировката- като за 3 седмици без физическа активност и фактът, че не съм клякал от края на март- бива. Техниката ми горе долу прилична- не съм се изкривил пре-много. Краката са ми на камък вече, а на кардиото дъха ми го нямаше. Храната от тия дни ще почна да я смятам и ще гледам едни 2500 калории да докарвам. Няма да се стремя към някаква стриктна калъпност ВМ-НВД, циклично и еди що си- както дойде за деня. Кардио всеки път след тренировка с тендениция да го увелича, че днеска беше малко. Point finale.
25.08.12
23:21
Кажи какво работи за намаляване на кортизола освен фосфатадилдисерин и смях до скъсване? И на мен ми трябва, стресът е голям, когато жонглираш работи, семейство, хоби и отслабване с тежести
В процес на проучване съм и за това не съм го написал конкретно. Иначе да смях и щастлив живот* са най-доброто лекарство. Като добавка мисля в бърнъра дето пиеше Боби имаше нещо, но трябва да се отдели време. Може някоя билка да има дето върши работа.
*тука дефиницията я оставям за индивидуално сътворение
26.08.12
10:31
казано от Lachezar Tomov на 25.08.12, 23:21:
Кажи какво работи за намаляване на кортизола освен фосфатадилдисерин и смях до скъсване? И на мен ми трябва, стресът е голям, когато жонглираш работи, семейство, хоби и отслабване с тежести
Глицин, който е една от основните съставки на желатина, витамин Ц, слънчева светлина в очите, намаляване на кафето.
Храна:
12:00- йоткер, домашен кекс, 40гр протеин
18:00- свинско и сметана
22:30- домашна пица
-GABA
-витамин С
Имам мускулна освен на краката и задника, и на гърба между плешките, рамената и малко на корема в най долните странични части- нормално. Пицата с много масло, сметана и мръвки и яйца и...
Храна:
11:30- 2 яйца, крем йоткер, ябълка, 30гр протеин
***14:00
15:00- 200гр пилешко, 2 печени филии черен хляб, люти чушки, домати със зехтин
17:00- 30гр протеин, праскова, фъстъчено масло
22:00- домашна пица
-GABA
-витамин С
-родиола
***Тренировка:
сгъване за бицепс- 8х30кг 6х40кг
сгъване с дъмбели- 2х6х15кг
сгъване на скрипец с въже- 6х30 6х35кг
разгъване на скрипец с права ръкохватка- 8х25кг 8х30кг
разгъване на дъмбел зад врат- 8х27,5кг 6х30кг
разгъване на скрипец с въже- 6х25кг 6х30кг
корем- 5 серии
кардио
Не бях решил какъв ще е сплитът- като стигнах в залата взех решението. Тренировката прилична- напипвам тежестите и боря сковаването.
Мнението беше редактирано от Бойко на 28.08.12 14:08.
Храна:
13:00- мусака, яйца, кисело мляко, люти чушки, йоткер
17:00- протеин, фъстъчено масло
22:00- свинско, масло, домати
-евентуално преди лягане ябълка и малко протеин
Днеска без тренировка- не мога да ходя :D И по дяволите всичко ме удря в рамото...
Несъзнателно се прецаках. С четиридневен спилт сега имам гръб, гърди, рамо и трапец нетренирани... най-добре ще е ако пусна гърба с трапеца утре и после рамото с гърдите щото трицепсите са ми уморени сега... Другата серия ще трябва по-добре да я обмисля.
Храна:
13:00- домашна пица, таратор, люти чушки
17:00- протеин, фъстъчено масло
22:00- свинско, мусака
02:30- протеин, грозде
-габа
-витамин С
-родиола
Днес не минаха нещата по план. Друга работа имах и после бързах за работа. Утре ще се тренира сутринта.
Храна:
11:30- 50гр овес, 3 яйца, 15тр протеин, 200гр кисело мляко, канела
***15:00
16:00- мусака, таратор, сирене, люти чушки
22:00- свинско, мусака, масло
***Тренировка:
мъртва тяга- 6х100кг 6х110кг 6х120кг
набирания на V ръкохватка- 8, 10, 8,
гребане на хоризонтален скрипец- широко- 2х8х60кг
гребане с щанга- 6х70кг
повдигане на машина за трапец- 2х12х80кг
кардио
Днес мисля прекалих с канелата щото кръвонто ми удари земята и заспах почти веднага след като закусих... не ми се тренираше, но отидох- още ми се спи и ми е едно такова размазано. Хвата е добре, то и килата са леки. Кардиото- вир водичка станах. Толкоз.
Храна:
13:00- 3 яйца, бурканче домашна извара, масло, таратор, 2 филии черен хляб- печен, йоткер
17:00- 40гр протеин, грозде
22:00- свинско, масло, филия черен хляб, 10гр черен шоколад
Нищо особено днеска. След малко се засилвам за работа и стягам манджите. Трябва да сметна калориите, че май трябва да вдигна храната.