Дневничето на Аннабел..

Темата е заключена.

03.08.12
17:56

Здравейте,от много време ви следя та реших и аз да си направя дневниче.. (:
На 16 години съм,165 висока 52 кг..Целта ми е 49 кг..
бедра-49
прасци-33
талия-70
ханш-90 /ъх../
Спрях газирани напитки,тестените изделия гледам колкото може по-рядко,чипсове,сладко рядко.Наблягам на плодове,зеленчуци и много вода.Пробвала съм диетата на Боряна,но нямаше ефект,от лимонената свалих само см.Тренирам 3-4 пъти в седмицата по 1 час..

03.08.12
19:15

Ако това си ти на снимката се чудя защо ти е да сваляш, че ти си си в перфектна форма :) иначе честито за дневика..

Като ти гледам мерките съм сигурен , че няма нужда да сваляш. По-скоро трябва да си задържиш теглото и да си тренираш редовно, за да не се отпускаш, а щом си на 16 въобще не ти трябват някакви строги диети, просто се храни балансирано. Поздрави!!!

03.08.12
19:51

не съм аз на снимката,еми искам да ги сваля ии да целта ми е да имам корема на момичето от снимката..

03.08.12
21:15

Адмирации ,че си започнала да тренираш .Пожелавам ти да се задържиш в залата и след края на летния сезон :)

03.08.12
23:53

Личното ми мнение е че тая на снимката е леко недохранена.И на 100% подкрепям

казано от Владимир Димитров на 03.08.12, 19:26:

Като ти гледам мерките съм сигурен , че няма нужда да сваляш. По-скоро трябва да си задържиш теглото и да си тренираш редовно, за да не се отпускаш, а щом си на 16 въобще не ти трябват някакви строги диети, просто се храни балансирано. Поздрави!!!

Успех!

04.08.12
14:22

Какво и има на момичето..перфектна е !
Така от вчера:
З:Филийка с кашкавал
О:1 парче кашкавал и сирене
ЗС:Тук
В:Риба

От днес:
З:Филийка с топено сирене
О:салата
В:ориз

До септември трябва да съм стегнала корема..за 1 месец знам,че няма да стане като на момичето от снимката,но все пак.. ;д ако правя всеки ден тези упражнения http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=10&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=uB_ejT_DgUM&feature=fvst .. ще стане ли ?

Мнението беше редактирано от Annabel на 08.08.12 12:46.

казано от Annabel на 04.08.12, 14:22:

Така от вчера:

От днес:

До септември трябва да съм стегнала корема..за 1 месец знам,че няма да стане като на момичето от снимката,но все пак.. ;д ако правя всеки ден тези упражнения http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=10&feature=plcp,http://www.youtube.com/watch?v=uB_ejT_DgUM&feature=fvst .. ще стане ли ?

Да се храниш балансирано съвсем не означава да гладуваш, по пътя към добрата форма правилното хранене трябва да бъде “най-добрият ти приятел”, а като гледам колко малко ядеш , явно го възприемаш като враг номер 1, а това рано или късно ще се отрази върху здравето ти.Чети , не спирай да се образоваш и не се страхувай да питаш , когато не ти е ясно. Запознай се с принципите на правилното хранене, защо само чрез него ще постигнеш трайни резултати. Поздрави!

04.08.12
21:23

Така от вчера:

От днес:

До септември трябва да съм стегнала корема..за 1 месец знам,че няма да стане като на момичето от снимката,но все пак.. ;д ако правя всеки ден тези упражнения http://www.youtube.com/watch?v=FySeXEH-O9o&list=UUEwykgJD6XgzkkBWjZKBS2Q&index=10&feature=plcp,http://www.youtube.com/watch?v=uB_ejT_DgUM&feature=fvst .. ще стане ли ?

Упражненията, които си си избрала не са лоши, но щом искаш да топиш бързо, наблегни на кардио тренировките.
Това всичко, което си дала като хранения за вчера ми е съвсем лека закуска :D А тва топено сирене ми бърка в окото направо...
И за храненията и за упражненията бих ти дал само 1 съвет-гледай дневниците на по-напредналите какички от теб. Там ще намериш перфектни тренировки и хранителни режими за пример-уверявам те в това. Аз поне все още така правя-попивам инфо от мъжките дневници, които ме респектират.
Просто мнение :)

04.08.12
22:30

Владимир Димитров вече се отрази ..
ВаЛС ми гледам уж ама нещо..

05.08.12
01:12

Малко офтопик относно

,да ти покажа по мое мнение перфекната жена.Мацката е 168 см и 63 кг.И според мен всяка жена трябва да се стреми към визията и.

MF

05.08.12
09:31

Аз бих казала, че храната от двата дни е добра закуска. :D
Сега към авторката:
Мила, просто е и мисля, че ще разбереш.
Това, че тренираш, е супер. Продължавай. Обаче ако тренираш без да се храниш добре (което ти правиш), няма да можеш да се възстановиш. Това значи, че мускулната тъкан няма да се заздрави след тренировката, а именно в това се изразява развитието на мускула. Една добре развита мускулатура не само ще ти помогне в борбата с мазнините, а и ще  ти даде така желания “стегнат” вид. Така че си заслужава да обърнеш внимание на това какво ядеш. Включи месо, яйца, млечни храни, хлябът си е ок, ориз, картофи, ядки и семена. Нека плодовете и зеленчуците не са основна храна, а гарнитура.
Захарта и чипсовете направо можеш да ги спреш - нямаш полза от тях.
3-4 пъти силово трениране на седмица е добре, между тях можеш да вкараш малко кардио, но имай и дни за почивка. В тези дни продължавай да се храниш добре, за да се възстановиш!
Не си давай срокове и крайни цели, целта ти трябва да е да живееш в хармония със себе си. Бъди спокойна, не се стресирай. Не гони обиколки и килограми. Наспивай се. Забавлявай се.

05.08.12
13:07

Miss Fight месо не ям,яйца не обичам..,ноо ще ги ям..за тренирането почивки има...

З:активия
О:ориз със зеленчуци
В:ще се мъча с яйца

05.08.12
13:50

казано от Annabel на 05.08.12, 13:07:

Miss Fight месо не ям,яйца не обичам..,ноо ще ги ям..за тренирането почивки има...

З:активия
О:ориз със зеленчуци
В:ще се мъча с яйца

И активията, ако е ядене, аз съм трамвай. Пробвай с някое друго кисело мляко. Яйца с извара за мен е добра комбинация. По-опитните да поправят ;)

MF

05.08.12
13:51

Не ги обичам тия истории с мъченето. Извара обичаш ли?

05.08.12
15:51

Извара да

MF

05.08.12
16:07

Тогава яж смело, няма смисъл да се тъпчеш с нещо, което не ти харесва.

06.08.12
22:39

О:миш маш
СЗ:мюсли
В:картофи със сирене
диня
тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1