Кардио

Noctis Caelum

03.08.12
22:55

В процес на покачване на мускулна маса съм.Бях 75 кг. 185 см. , а сега съм почи 80.Въпросът е, че не съм правил кардио от доста време и се чудя дали да започвам да правя,защото не съм се омазнил, но все пак нали си трябва :) Също така искам да ви попитам вие какво кардио правите.Чел съм, че най-ефикасно е така нареченото “интервално кардио”, в което бодибилдърите се кълнат, че почти не сваляш мускулна маса.Други пък казват,както пише във форума сутрин на съвсем бавно темпо на празен стомах.Вие какво правите и кое според вас е най - подходящо за изгаряне до колкото е възможно единствено на мазнини.

GI

03.08.12
23:07

При всеки е различно,пробвай и виж,кое действа за теб :P   Иначе +1 за интервалното

Noctis Caelum

03.08.12
23:23

И аз мисля, че интервалното би било най - подходящо :)

03.08.12
23:49

Не знам аз лично като чистих го правех с въглехидратна ротация и нулево кардио.Другата пролет мисля пак по същия начин ;)А и ти след като си качил 5 кг без да си се омазнил,има и други начини да си запълваш времето освен кардио.

Ами всъщност “кардиото” сутрин на гладно е в пъти по-добър вариант за фитнес маняците,ама вие гледайте какво правят познатите ви културисти и тренирайте като тях ! ;)

04.08.12
03:01

Не знам аз разсъждавам по този начин,нали целта е орелефяване ,пък дали ще се храня със 2100-2500 kcal с никво кардио или ще се храня с 2800 и ще бягам какво значение има?Това че щяло да ми подобри малко кръвосоната система и работата на сърцето...е колко повече - бивш бегач на 1500 метра съм(в продължение на 5-6 год съм я практикувал дисциплината),не пуша,пия 2-3 пъти в годината.Извинявай, ама не ми се живее вечно. :P

04.08.12
08:12

HIIT

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1