12.08.05
16:35
Извинете, ако съм объркал мястото на темата. Значи аз съм на 19 години 182, 87. Не ми харесва въобще тялото ми защото изведнъж надебелях доста ( да отбележа не съм тренитал никога сериозно ) и сега съм отпуснал една Пупа :) и паласките ми също големшки както и задника, иначе ръцете въпреки че не са релефни са големи и са добре. Бих тренирал сериозно ако имах достатъчно свободно време, но нямам имам по около 1 час и половина на ден през който трябва да съм си в нас. В нас имам 2 гири по около 8-10 кила и прожини за разтягане. Та ако може да ми помогнете да ми дадете някаква готова програма като за начинаещ + диетка защото намерих няколко, но нещо не вървят от диетата нямам сили за тренировка. За момента тренирам с примерната програма в сайта която е за вкъщи с лицевите опори и т.н.
П.П. Благодаря предварително.
Ходи в зала. С тея гирички нещо не правиш. Един час е достатъчен, и то не е нужно да е всеки ден. Намери си зала, близо до вас. Всички сме заети, това със свободното време е само оправдание.
12.08.05
17:00
Мога да ти кажа само хубаво упражнение с гирите за паласкитеот диети не разбирам...заставаш прав и хващаш едната гира, а другата ръка я слагаш на врата...и така се накланяш на тая страна дето ти е свитата на врата ръка и на другата страна после колкото можеш повече...абе накланяш се на ляво и после на дясно около 50пъти....с тия гири незнам ама колкото повече повторения толко по-добре...и после сменяш гирата в другата ръка и пак така..също хубаво упражнение е с лост..слагаш го на врата(се едно за клекове) и почваш махове на ляво и на дясно(извивки в кръста)...амииии от мен толкова...успех
12.08.05
17:11
Благодаря, дано да помогне Петко проблема при мен е че се занимавам с компютри и по-точно с програмиране сега имам един проект и работя от сутринта 8:00 до около 2:00 нощта 2 пъти спирам отивам да ям нещо и продължавам :) това за около 10 мин тия почивки. Сега почивам и от 16:30 до около 18:00 понеже ме болят очите. А най-близката зала от нас е на около 20-30 минути път и заради това не ходя в зала :(. А за човек който не е тренирал до сега тия гири са си ми тежки. Хах така де при някой упражнения с по 20 повторенията последните 4 са ми трудни :). Какво да кажа просто Абич, трябваше да започна да тренирам преди повече време и сега да не съм имал такъв проблем или поне да не съм бил толкова слаб. Преди 10 кила ми бяха малко, но сега.....
С такъв режим каквото и да правиш, ефекта ще е малък.
В края на краищате в живота има и други неща, освен работа. Ти си решаваш де, но аз смятам, че да работиш по 18 часа на ден пред компютър не е нормално. Помисли и за здравето си. Или почни да тренираш, след като си направиш проекта и имаш повече време. Все пак, едва ли си постоянно на такъв режим!
13.08.05
23:47
Петко благодаря за това, че си загрижен за здравето ми :) и си прав искам да всичко да свърши, но горе долу поне за сега някаква диета да спазвам с тези тренировки който правя. Усещам, че тренировката има ефект. Всички мускули който напряам после сякаш ми горят, но интересно , независимо от от това че килата са ми в повечко и са ми трудни лицевите опори и някой други упражнения които отделно правя за ръце на ръцете не ми пари. Според мен или няма никакъв ефект от това или просто немога да хвана мускулна треска на ръцете което не ми се вярва. По време на правенето на упражненията усещам че горят, но после въобще плз Помогнете :) .Диетката - незнам по колко въглехидрати, мазнини и белтъци трябва да поемам и какво да ям за да ги набавям без да прекалявам :)
П.П. Знам, че много искам и ставам веч нахален. Просто ми трябва някакъв тласък и леко по леко може да се управя.!
Просто при 20 повторения интензивността е ниска, и затова нямаш мускулна треска. Това е по - скоро тренировка за издръжливост. Горенето се получава от млечната киселина, която е отпаден продукт на гликолизата.
Абе трябват ти още тежести, с една дума ;)
14.08.05
15:27
Благодаря, ще се опитам да си набавя. А за Диетката ?