03.08.05
21:56
Близо 2 месеца бях на ВМ-НВД(на някои хора ще има познато ...) и в резултат на което надебелях с 3 килограма. Е сега най-сетне осъзнах истината - това ВМ-НВД не действа при всички хора(а има хора които твърдят обратното). Реших да започна отначало. Ще намаля значително мазнините, които приемам - 15-20%(до сега варираха от 40 до 50% от дневните калории), малко ще увелича въглехидратите(до сега бяха около 10%) на 20-25% и белтичините ще ги увелича на 55-65%. При започване на ВМ-НВД бях 55кг, 160см и исках да сваля до 51-52, а сега съм 58кг при стриктно спазване на онази извънземна диета. Сега съм решила към 1700 калории да поемам(по формулата излизат 2200 и от тях изваждам 500). Ще ходя на фитнес 2 пъти седмично и тичам 3 пъти седмично и така се надявам да смъкна излишните мазнини по тялото. Е очаквам мнения и препоръки. Надявам се да успея!
03.08.05
22:25
Предполагам не си забравила и високовъглехидратния си ден :D
Сигурен съм, че всички ти желаят успех!
ПП: Ако нещо те вълнува - питай. Тук всички ще се радват да ти помогнат :wink:
Да напълно бях забравила за това ... мерси че ми напомни. Междудругото с каква цел се прави този високовъглехидратен ден?
04.08.05
15:04
Да не привиква организма на нискокалорииния прием. Ако свикне понижава жизнените функции и се мъчи да “живее” с по-малко калории. И ефектът от диетата спира. Мартин го отрича, но според повечето хора тук е хубаво да речем на 6 дена, 7мият да ти е свободен.
И сега примерно като сам на НВД трябва да имам ден в които да приемам и повече въгехидрати ли ве ?
http://www.bb-team.org/nutrition/000176.php
При хората способни да произвеждат инсулин, желателно е провеждането ден с високо въглехидратно меню, веднъж на всеки 5 до 7 (10 при мъжете) дни от режима. Това ще им позволи да поддържат темпа на изгаряне на мазнини относително постоянен.
Някои ще каже ли по подбробно ?Плс обеснете че аз и грам въглехедрат(в повече де ) от 1-2седмици насам не побарвам ?
05.08.05
12:08
Е колко по потдробно? Аз обясних, след това и emzo.
В седмицата един ден вземаш повече въглехидрати за да не привиква организма към по-малкото калории. Без въгл. ден изгарянето на мазнини се забавя, забавя и накрая спира.
Aми в този ден взимаш повечко въглехидрати, ти си избери храната.Миналаа година го правех този ден на всеки 6, но сега на 9 дена.Като цяло ми се отразява добре(за 5 месеца - 15кг).Обаче не прекалявай с въглехидратите !!!