Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
LA

01.08.05
22:39

оff/
Ей ако стане меляница с тия ливърпулци искаме снимки на изпотрошени англичани :P :P :P :P :P :P
оff/

Ми Джорджио кърти мивки!

01.08.05
23:31

[quote author=“largozol”]оff/
Ей ако стане меляница с тия ливърпулци искаме снимки на изпотрошени англичани :P :P :P :P :P :P
оff/

Ми Джорджио кърти мивки!

Зареди Майкал Шийлдс много съм им набрал на тия. Дано се опитат да правят глупости за да стане шоу. Но не ми се вярва. Все пак може да се окаже, че сме до тях и да има снимков материал  :) Ще видите снимките :)
по-здрави

02.08.05
00:05

Не ми се вярва да се правят тия иначе ще пометем с тях

JI

04.08.05
14:50

джорджио голям си ти си го знаеш :)) какво да кажем друго за гърба ....
само остава да се изчистиш  може би малко трапеца трябва да потренираш според мен
ur the big one

04.08.05
16:10

[quote author=“JiVk0”]джорджио голям си ти си го знаеш :)) какво да кажем друго за гърба ....
само остава да се изчистиш  може би малко трапеца трябва да потренираш според мен
ur the big one

Дамммм братле напоследък (2 години) го позабравих.То от тениската на врата ми не се вижда много от трапеца но да трябва да се поработи върху него

04.08.05
16:21

djgorgio-ASTOR you`re really HUGE.

08.08.05
23:44

Браво Хонзик Само така аз не виждам забележки продължавай да разтеж :wink:

09.08.05
00:23

Стига бе, батко, ти с тоя гардероб..... как да не виждаш забележки... верно МАЙ съм малко по-чист от тебе, ама..... дай малко критика....

Ето, аз например за тебе ше кажа, че трябва да го позачистиш малко и да качиш в горната част...... ей такива неща и аз очаквам..... ама си голямо същество, нема две мнения :)

А иначе и на тебе пожелавам да растеш още повече.... и все по-чист :)

JI

09.08.05
01:29

хонзик аз мисля че астор е доста по чист от теб ако ти както в една тема каза си с 25 % мазнини той е максимум с 18 - надолу ;) изчисти и ще видим какво се е получило от гърба иначи и натебе в горната част трябва да я наблегнеш ;)

09.08.05
10:31

Браво Хонзик, продължавай така. Добре е гърба трябва да те видя на живо да ти направя някой забелешки и в позирането да изгладиш, иначе е добре.
по-здрави

09.08.05
11:07

Jivko, ония е 130 кила, аз съм 113… :D
Но това не е най-важното :)

Иначе знам си аз за горната част, ма нещо трудно ми върви, да ге... а за позирането - ми никога не съм тренирал позиране, колкото може - толкова :)
А за на живо - следващата сбирка съм там ;)

PR

09.08.05
15:10

Honzik - доста си напреднал от преди ;)
имам предвид поизчистил си малко - трябва да наблегнеш на трапец-а ,горната част... и да увеличиш прътноста на гърба - ниско доло също !
но като цяло стоиш добре - браво !

09.08.05
18:50

Абе ексра си бе хонзик какво мазно без мазнини не може да се качва кой качва чисто само....

09.08.05
20:01

Мдам, особено с мойта генетика и метаболизъм..... ще изям един чипс по случая :D хехехехе, понякога направо издивявам от тая диета... :)

Астор, ти тия 55см. баници пък не те виждам как ги храниш.... ;) ;)

PROMPT, има нещо верно с изчистването... ама ъ-ъ-ъ-ъ-ъ там, където най-искам, корема и задника - най-бавно става....  :roll:

11.08.05
15:25

honzik не ми отваря снимката ти можеш ли да я качиш другаде ?

11.08.05
19:17

Не си направихме снимки с Джорджио, защото много експресно стана всичко. И бързо влязохме на стадиона и нямаше възможност. Иначе атмосверата беше много яка, добро беше.
по-здрави

12.08.05
00:01

А също така и набързо излязохме та не се разделихме подобаващо но другият път

PR

12.08.05
01:15

Стига оправдания - ясно е че така ще кажете :)
Айде направете снимките - искаме да видим повече от djgorgio-ASTOR :)
Човека сам му е трудно да се щракне подходящо - от опит знам :)

Като пробвам и по 2 кофи пот хвърлям - хех

12.08.05
19:04

Ще има PROMPT ще има я да взема да протренирам че от месец вече несъм хващал железата да не се изложа .....

Петко К поздравления много добър гръб е аз и не съм очаквал от теб лош де ама...

13.08.05
02:56

Мдааа.... Astor го каза - добре е :)

13.08.05
11:38

Класа, класа все пак е Петко. Браво, добре.
по-здрави

PR

13.08.05
12:08

Браво Петко - много добър и плътен гръб !
Някой правилно спомена нещо за класа-та ;) .

EDIT: - поздравления и за @Franklin ,ако това на аватара му е той - добър баланс и симетрия !

За мен  Чукундур от форума е “the best”!

13.08.05
18:00

браво на Петко доста плътен гръб според мен
с труд всичко се постига

PR

13.08.05
18:14

Чукундур e състезател - аз лично давам оценка на натуралните ,за  профи културизма + всичките му забранени и не толкова медикаменти ,не мога да давам оценки - никога не съм пробвал и незнам ,кой ,колко и докъде може да стигне ако ползва стероиди :)

Та ако давам оценка за състезатели - Леврони , Флекса и Шон са ми от фаворитите .

Относно Чукундур - гърба му е впечатляващ наистина  :)
Добра работа е свършил !

13.08.05
20:07

През целия си живот съм направил 2 цикъла. Единият 3 ретаболила и дианабол 20мг връх на пирамидата. Другия 5 деки и напусим 30мг връх на пирамидата, преди състезанието. Склонен съм да вярвам, че някой от гореспоменатите химий беха менте, но това е друга тема. Ако някой мисли, че тези неща ще направят чудеса може да пробва. Иначе и без химия бях станал и доста по-голям, но не си направих снимки.

PR

13.08.05
20:25

/off
Чукундур - не говорим за чудеса !
Виждал съм какво прави химията, взимана от дори от аматьори по залите ,които освен ,че са неграмотни - незанят и как да тренират.

е вярвай ми , преобразиха се за 1 месец... не се мъчете да ме убедите че химията не правела чудеса :)

Какво означава 1-2 цикъла - то един е достатъчен за да се дръпне с 10-тина кила че и повече за сметка на BF(body fat) ! Като към всичко ново тялото реагира най-силно в началото и към - тестостерона отвън и всякъквите други химии.

В твоя случaй сепарацията ,масивноста и хармонията са налице , което е културистичното ! Не казвам че това е плод на химия но тя се явява основния помощник!

С 2 думи и без повече офтопици - изградил си добро и атлетично тяло ,дано и за напред да можеш да го поддържаш !

Be cool

13.08.05
20:40

Явно не си навътре в нещата, щом количествата не ти правят впечатление.

ЕДИТ: Аз атлетичното тяло си го имах и преди и без химия, поросто стереодите (може би) помогнаха да запоазя малко мускул докато се чистя. Аз пък съм виждал и какво става и с други момчета който взимат химия, .... нищо. Ако си мислите, че само химията ще направи нещо от някого явно има какво още да научите. Не се оправдавам даже напротив, опивам се да покажа, че може и без химя и не тя прави шампиона, шампион. Тази тема сме е разисквали много и страшно се отклонихме. Извинявам се за офтопика.

PR

13.08.05
21:05

/off
[quote author=”Чукундур”]Явно не си навътре в нещата, щом количествата не ти правят впечатление.

Прав си ,не съм навътре ,незнам какво, в какви количества и как се прави цикъл,а и не ме интересува.
за сега тялото ми отскача идеално и на чисто - доволен съм ,не се оплаквам :)

Но знам само едно нещо, което съм виждал с очите си, как се расте дори и от генетични инвалиди ,дори да се взема малко само за eдин първи цикъл.
Имам много познати - които зобят, това е като наркотик ,закачиш ли се няма откачане .Знам също ,как едно момче високо и слабо ,като солета на 17 години си направи пълвия цикъл ,и как рръката му от 37см ,стана цели 46.7 за 1-2 месеца, знам също, че като спря зобта - за същия период ръката му се върна на цели 39.5см
Ето на това му казвам “прогрес” ;)

Това е само един пример ,а има и много други .

Та това e което знам - и смятам че ми е достатъчно :)

Пак повтарям ,не обезценявам труда ,тренировката и потта по залите както и канските диети и режими ,но те са еднакви за всички ....просто някои търсят по-лесния път подпомагайки се .

При теб приема е оправдан - заради състезанията ,където никой няма шанс на чисто ,но тези дето зобят ,за да ходят с рязани ръкави по улиците и да се надуват по залите - не ги разбирам !

Поздрави и дай да приключим публичния спор в грешната тема :)

Аз пък съм виждал и какво става и с други момчета който взимат химия, .... нищо.

ЕDIT: А аз съм виждам да тренират на чисто и да не си личи, че са влизали в зала и всички ,който са ми направи впечатление с физиката си и си кажа..” брей каква генетика”-се оказва ,че я вземал метанче я нещо друго,това е разочарование . Не действа като стимул.

Не се оправдавам даже напротив, опивам се да покажа, че може и без химя и не тя прави шампиона, шампион.

тук си много прав!

PR

14.08.05
22:34

JiVk0 - добре е !
Малко повечко маса ти трябва според мен обаче ;)
Браво за работата !

Трябва да поработиш за маса на рамената малко
Натиснал си на гърди здраво или са ти генетично такиво ,
поне да те успокоя - гинекомастия не се наблюдава :)

BTW - вярно ли са от 2002 снимките :) ?

JI

14.08.05
22:40

мерси за отговора промпт .. продължавам за маса : ) аз не съм и спирал де просто лятото се изчистих повече от самосебе си ;) сяко лято е така незнам защо метаболизма се ускорява и не мога да понасям много въглехидрати , не ми се ядат и наблягам само на белтъчините , отчасти ако се насиля картофки ориз и някой друг сладолет да не пукна от жега :)))) че в залата както сме без климатик излизам сякаш съм си прал фанелката ......, прави ми и вшечатление че се потя много повче от дори от хора които са по пълни от мене . сега малко съм спрял тренировки защото работя и мъкна дограма наляво надясно :) и съм изморен.

PR

14.08.05
22:47

Не зярязвай тренировката напълно ,не прави тази грешка.
Аз я правих няколко пъти и все едно започвах почти от начало.

1-2 седмично биха те поддържали - аз спирах съвсем дори, за години ,знам какво е и от опит ти казвам .
Само силата по-бавно пада и по-бързо се връща - пре мен е така поне.

Просто нетрябва да се спира - докато човек мърда е хубаво да си тренира :)

14.08.05
23:57

Живко доста добре върви! Успехи и т.н. Живко
по-здрави

JI

15.08.05
00:28

аа аз си ходя ама 2 пъти в седмицата не като преди 3 или 4 ..и ходя и на лостове от време на време, да бягам :) ... стадиона е на 20 метра от мене срамота е ако не отида 2 пъти ПОне на седмица чувствам се гузен ,а аешна какво става с него той обеща да пусне снимки след като се изчисти ... :)

15.08.05
00:30

Добре е Jivko но направи снимки с по хубава светлина навън някъде , щото нищо не се вижда на тия

JI

15.08.05
08:12

ами аз мислех че ще се вижда ама баща ми е от най - добрите фотографи ....:) трябва да го зема апаратчето защото вади хубави само на светло ....като ходя на стадиона някой път

PO

15.08.05
21:21

[quote author=”Чукундур”]Явно не си навътре в нещата, щом количествата не ти правят впечатление.

ЕДИТ: Аз атлетичното тяло си го имах и преди и без химия, поросто стереодите (може би) помогнаха да запоазя малко мускул докато се чистя. Аз пък съм виждал и какво става и с други момчета който взимат химия, .... нищо. Ако си мислите, че само химията ще направи нещо от някого явно има какво още да научите. Не се оправдавам даже напротив, опивам се да покажа, че може и без химя и не тя прави шампиона, шампион. Тази тема сме е разисквали много и страшно се отклонихме. Извинявам се за офтопика.

офф : интереснотот на този форум е как xора ,чрез многословие и уж обяснение се опитват да ни убедят в някакав ъспурт.Xимията не правела шампиона,ама всички шамиони я взимат а ? :)
сорка за оффтопика ама не ми сепуска друга тема.
а и xимията прави нещо от всеки който познавам независимо колко неграмотен е (в различна степен разбира се )

15.08.05
21:32

[quote author=“popeye^”]Xимията не правела шампиона,ама всички шамиони я взимат а ? :)

Да обаче не тя ги прави шампоини, конкуренцията в днешно време го изисква. В противен случай неграмотните за който говориш штеше да са на олимпия и то без усилия!

PR

15.08.05
21:45

[quote author=”Чукундур”]Да обаче не тя ги прави шампоини, конкуренцията в днешно време го изисква. В противен случай неграмотните за който говориш штеше да са на олимпия и то без усилия!

Човека искаше да каже според мен ,че няма място за сравнение между натурални и не такива атлети :)
Колкото и добра генетика да имаш - ония ако си вкарва хормон от носорог примерно, ще изглежда по-добре .

Това казвам и аз - като се мери прогреса - трябва да се мери равно !
А не зобаните и натуралните да се мерят с един аршин .
Могат да се сравняват - натурални с натурални и химици с химици - така е честно!(Е бика прави изключение ;) - той може да се мери и със зобаните на чисто ;))

А това че на чисто е мега по-трудно и по-скъпо и по-бавно - спор няма.
Всеки сам избира пътя - при състезателите друг избор няма - както каза Чукундур !

PO

16.08.05
11:14

промпт нямам какво да добавя,мерси за разбирането :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1