Релеф и отслабване в краката

11.07.12
13:03

Четох във форума. Найстина имаше няколко подобни теми, но така и не открих отговор. Та въпросът ми е как да отслабна и да направя релеф в краката бедрата. Както един колега беше писал аз също генетически имам повече тегло там. Не мога да бягам някакви ограмни дистанции на стадиона не ми се отдава. Имате ли някакво друго предложение от скоро почнах да карам колело. То би ли ми помогнало, плувам понякога. Някакви идей ? Като искам да сваля възможно най - малко другаде

05.08.12
00:11

Според мен е практически невъзможно да свалиш само от 1 участък от тялото. Всичко е комплексно или искаш подобно тяло http://spotmebro.com/spotmebrotest/wp-content/uploads/2012/07/robert-forsteman-Quads.jpg

Чисти всичко и после давай за релеф.

П.П. По-опитните и запознати да ме поправят, ако греша.

Мнението беше редактирано от ans на 05.08.12 00:13.

05.08.12
01:00

Напълно съм съгласен с анс, че отслабване само в една област няма. Мускулна маса на дадено място можеш да покачиш, но да свалиш мазнини само, няма как.
С тренировки от всякакъв тип за крака, мускулите ти ще се развият и дори да не свалиш никаква мазнина, би изглеждал различно.
А това, че не ти се отдава тичането... Или го забрави, или бъди доволен с това, което имаш. Искаш ли физическа промяна за добро, трябва да “свикнеш” да ти се отдават всякакъв вид физически упражнения. Разбира се, за свалянето на мазнини основно влияние има хранителният режим, но за качествени резултати, тренировките трябва да са на лице.
Надявам се, да съм ти поизяснил картинката. Тренировки и хранителен режим!!!
Ако имаш конкретни въпроси относно последните 2, задай ги :)

Мнението беше редактирано от лисица на 05.08.12 01:01.

05.08.12
10:38

HIIT + правилен хранителен режим.

Мнението беше редактирано от Nathan на 05.08.12 10:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1