05.08.12
23:24
Здравейте пряители,ще се радвам да споделите коя е най-добрата креатинвоа амтрица според вас,търся микс от много видове креатин и по възможност да няма монохидрат или съдържанието му да е съвсем малко,търся креатин за изпозване по време на въглехдидратна и калорийна ротация : ) Ще се радвамда споделите мнение .Цената е без значение набавам си ги от щатите и ми излизат доста по изгодно : ) Спрял съм се на креатина на “http://bg.bodybuilding.com/store/musclepharm/creatine.html?_requestid=315116” .
Темата беше редактирана от Anri Dimitrov на 05.08.12 23:27.
06.08.12
00:01
Тази не съм я пил,но продуктите са им малко скъпички,но са добри.Иначе на гаспари сайз он не е лоша има я в два вида и също грийн мага е добър !
В момента го пия и съм доволен (креатина на МП), но го комбинирам с други неща. Не забравяй фактора митници и най-вече, че бодито продават скъпо, има сайтове където тази матрица е по 15$ ;)
Най-добра матрица няма, както и най-добър продукт. Ако имаше нали се сещаш какво става с другите :)
Успех
06.08.12
20:32
казано от AgBOKATA на 06.08.12, 00:25:
В момента го пия и съм доволен (креатина на МП), но го комбинирам с други неща. Не забравяй фактора митници и най-вече, че бодито продават скъпо, има сайтове където тази матрица е по 15$ ;)
Най-добра матрица няма, както и най-добър продукт. Ако имаше нали се сещаш какво става с другите :)
Успех
Ще се радвам ако дадеш линк с сайт където са още на по изгодни цени : ) Дадох бодибилдинга защото ан 18 патувам за щатите и оттам се намират на достъпни цени без успакпяване : )
казано от Anri Dimitrov на 06.08.12, 20:32:
Ще се радвам ако дадеш линк с сайт където са още на по изгодни цени : ) Дадох бодибилдинга защото ан 18 патувам за щатите и оттам се намират на достъпни цени без успакпяване : )
amazon и e-bay си ги чувал предполагам
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.12 07:32.
08.08.12
01:01
казано от AgBOKATA на 06.08.12, 21:02:
amazon и e-bay си ги чувал предполагам
Да ама доставката как става и посредством кредитна карта ли се плаща ? а ППц под доставка имам предвид не само дсотавката в България а и в щатите примерно .
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.12 07:32.
казано от Anri Dimitrov на 08.08.12, 01:01:
Да ама доставката как става и посредством кредитна карта ли се плаща ? а ППц под доставка имам предвид не само дсотавката в България а и в щатите примерно .
Доставката става посредством щъркел ;) Що за въпроси задаваш ? Пей пал или електронен път
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.12 07:31.