05.08.12
20:08
Здравейте!
Имам въпрос относно това каква добавка да си взема и съответно на каква фирма. Аз съм на 16 години и ми трябва да сваля малка мазнина от корема(около 1см), за да “изкарам” пресата. На НВД съм и тренирам футбол. Та въпроса ми е: Какво да си взема? Дали фет бърнър,л-карнитин или йохимбе, а ако може и комбинации от два продукта или направо и от трите и съответно да ми кажете на кои фирми. Благодаря ви предварително.
05.08.12
20:43
Тренираш футбол и имаш мазнина по корема, че си и на НВД? Или диетата ти е “диета”, или тренировките - “тренировки”.
Или пък просто нямаш мускулна маса и не ти трябва да сваляш, а да качваш.
Мнението беше редактирано от Майстор Тричко на 05.08.12 20:43.
05.08.12
21:29
Не пич,нямаш плочки,защото нямаш мускул най-вероятно,а не от мазнини ;)
05.08.12
21:51
Бях контузен месец и половина, а след това хванах точно почивката, която е около 3 седмици и през това време се тъпках с каквото мога, а въобще не бягах.. Единствено ходех на фитнес и правех силови тренировки. И така тези 2,3 месеца натрупаха и от г/д 3,4 дена съм на НВД и почнахме бягания на тренировка. Та затова питам за добавки защото искам възможно най-бързо да сваля тая мазнина. Благодаря ви!
05.08.12
22:23
Аха за 2-3 месеца качи 10-15 кила мускул и сега искаш да изчистиш за 1 месец, така ли? Тъпкал си се с каквото можеш?Еми може би заради т’ва пресата ти е “под завивка”.
05.08.12
22:58
казано от Виктор Стойчев на 05.08.12, 22:23:
Аха за 2-3 месеца качи 10-15 кила мускул и сега искаш да изчистиш за 1 месец, така ли? Тъпкал си се с каквото можеш?Еми може би заради т’ва пресата ти е “под завивка”.
Би ли могъл да ми обясниш в качеството на какъв му се правиш на интересен на момчето? Нито виждам някъде да е казал, че е качил “10-15 кила мускул”, нито нищо. В последните ти 2 изречения също се съдържа гениално умозаключение - доколкото виждам авторът не твърди никъде, че причината за натрупаните мазнини е друга, дори напротив. Не виждате ли, че сте смешни като тръгнете да се подигравате на някой, който далеч не е много под вашето собствено ниво...
Към автора, лично аз не мисля, че имаш нужда да взимаш каквото и да е, сега като започнеш пак с тренировките и с правилно хранене мисля, че ще си постигнеш целта и без добавки. Ако все пак толкова държиш да взимаш нещо, може л-карнитин (за предпочитане ацетил, има тема за карнитина, където пише как да се приема и защо е необходим приема и на алфа липоева киселина) но няма да усетиш съществена, да не кажа никаква, разлика с него и без него...
06.08.12
00:44
казано от Мартин Томов на 05.08.12, 22:58:
Към автора, лично аз не мисля, че имаш нужда да взимаш каквото и да е, сега като започнеш пак с тренировките и с правилно хранене мисля, че ще си постигнеш целта и без добавки. Ако все пак толкова държиш да взимаш нещо, може л-карнитин (за предпочитане ацетил, има тема за карнитина, където пише как да се приема и защо е необходим приема и на алфа липоева киселина) но няма да усетиш съществена, да не кажа никаква, разлика с него и без него...
То и само с бягането ще стане, но съм от “нетърпеливите, които искат бързи резултати”, та затова питах кой е най-удачния избор. Благодаря ти.
Мнението беше редактирано от Веселин Георгиев на 06.08.12 00:46.