Натрупване на ММ и добро възстановяване ?

03.08.12
21:45

Здравейте колеги ! Малко информация за мен: на 19 години съм 174см 66кг в залата имам опит над 1 години и реших да почна най-накрая с добавките, защото просто не върви без тях дори с правилно хранене. Пия:
OPTIMUM NUTRITION Platinum Hydrobuilder - по една доза след трен (в нетренировъчни дни по една доза сутрин)
OPTIMUM NUTRITION 100% Casein - мисля да приемам и този продукт след една-две седмици вечер по една доза
Искам да попитам тези два продукта достатъчни ли ще са ми за да натрупам ММ и да получа добро възстановяване ?
Тренировките ми са много тежки и просто ОН Билдъра не ми е достатъчен, ще пробвам и с казеина. Но ако можете да ми кажете това добра комбинация ли е и какво друго да започна да приемам ?
Благодаря предварително ! ;)

Темата беше редактирана от Rayko S на 03.08.12 21:47.

дай да видим малко повече за правилното хранене и тежките тренировки. иначе за мен, като добавки за възстановяване по-скоро бих предпочел, някакви аминоскиселини, бцаа, глутамин. тия протеини, ако имаш добро хранене, може и без тях

03.08.12
21:58

Може да ти помогнат и най-вероятно ще ти помогнат от към възстановяване но не очаквай чудеса що се отнася до мускулна маса. :)

Поздрави !!!

03.08.12
22:00

въпрос - защо си даваш парите за казеин като има извара?

03.08.12
22:01

http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa това е програмата ( някой упражнения са променени, но като цяло е добра програмата ). За храненето:
- сутрин наблягам на макарони с пилешко, сирене, салата ( към 8:00 )
- след това 200гр. бадеми 2 банана ( към 10:00 )
- след трен ориз 300гр. + салата обикновенно + някакво месо
- вечер просто не ям много на кисело мляко от 10% към 250гр. + 1 банан
Не ми е много правилно храненето но за момента не мога да го подобря, но все пак искам някакви съвети.

Ако трябва да кача снимка да добиете представа д/г ?

казано от Марлон Наков на 03.08.12, 21:58:

Може да ти помогнат и най-вероятно ще ти помогнат от към възстановяване но не очаквай чудеса що се отнася до мускулна маса. :)

Поздрави !!!

Не приятел, не очаквам чудеса просто искам да видя резултата до 6 месеца поне, затова ви питам тук :)

казано от Zdravko Mihnev на 03.08.12, 22:00:

Искам по-добри резултати за това.

Ето малко информация за мен:
ръка дясна и лява - по 35см.
гръдна обиколка - 100-105см.
талия - 81 см.
Незнам какво точно се мери за това съм измерил само тези неща

Мнението беше редактирано от Rayko S на 03.08.12 22:14.

програмата е добра, но на теб може да ти дойде малко нанагорна, спрямо целите ти. избери нещо с повече почивки между отделните тренировки, че 5 поредни силни дни с железа не е за всеки. сутрин вкарай яйца вместо месото, а него в следващи 2 хранения през деня.

03.08.12
22:16

Прави сте, идва ми малко повече, затова се чудя какви добавки освен тези да започна да приемам за по добри резултати ? Или да променя програмата или незнам ... ? Избрах тази програма, защото искам резултати, но ако трябва ще я променя. Ще вкарам яйцата сутринта, от утре почвам даже :) Незнам защо но когато почна трен просто нямам енергия за самата трен, имам сила но енергията я няма... Гледам Амино енерджи на ОН, за преди трен добре ли ще ми се отрази ?

Мнението беше редактирано от Rayko S на 03.08.12 22:23.

HE

03.08.12
23:05

казано от Rayko S на 03.08.12, 22:01:

талия - 81 см.

Храненето ти е Пернишка трагедия със Хасковски произход! Нарочно съм ти ги подчертал във различни цветове, та като разбереш значението и вземеш мерки, то може и да мръднеш от размерите на по-едричка манекенка.
Какво виждам - тежка програма, като за средно напреднал, но изпълнявана от начинаещ, хранещ се, като гимнастичка! Та какви резултати искаш?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.08.12 23:07.

04.08.12
00:10

Ще дадеш близо 200лв за 2 протеина ?? Ти си луд и доста “...” там оня предмет ...  Какво значи тежки тренировки при тегло 66кг, 18 години и стаж по-малко от 1 година ? Правиш серии с по 100 кг или нещо друго ?  Добър начин за натрупване на маса е с правилно и обилно хранене - 4-5 пъти на ден, 2-3 пъти месо + яйца и гледаш високи стойности на дневните калории. Друг фактор е почивка и сън. Ти, ако тренираш 5дни в седмицата един след друг кога и как се възстановяваш ? Все пак нали тежки тренировки правиш ? Добавки като за 18 годишен - протеин, витамини, бца + най-важната - четене !

05.08.12
00:18

Е добре бе мамка му как да се храня ? И няма проблем за парите ако има резултати ! Просто не виждам разтеж ... Просто след трен се чувствам наистина изморен и наистина с напрежение в дадения мускул. Благодаря на Адвоката за мнението ! Къде е проблема в двата протеин-а ? И какви витамини и БЦАА да приемам ?

казано от head_hunter на 03.08.12, 23:05:

казано от Rayko S на 03.08.12, 22:01:

талия - 81 см.

Храненето ти е Пернишка трагедия със Хасковски произход! Нарочно съм ти ги подчертал във различни цветове, та като разбереш значението и вземеш мерки, то може и да мръднеш от размерите на по-едричка манекенка.
Какво виждам - тежка програма, като за средно напреднал, но изпълнявана от начинаещ, хранещ се, като гимнастичка! Та какви резултати искаш?

Е добре с добавките няма ли да си оправя малко от малко размерите ?

Мнението беше редактирано от Rayko S на 05.08.12 00:25.

Вземи си азотен буустер. Аз пих буустер и ръката ми от 32 стана 40 за 2 месеца.

05.08.12
00:53

казано от Майстор Тричко на 05.08.12, 00:47:

Недей толкова остро да му скачаш, че ще вземи да се помисли за супермен и да се контузи или нещо осакати с тези тежки тренировки :(

HE

05.08.12
01:14

казано от Rayko S на 05.08.12, 00:18:

Е добре с добавките няма ли да си оправя малко от малко размерите ?

Ще оправиш размерите на......... нечия банкова сметка. Действай, че бензина поскъпна, та пичовете да не тръгнат със градския транспорт, а и манекенки и силиконки им се праскат, а те не взимат за едно кафе, та такива донори, като теб ги чакат.

05.08.12
20:12

Благодаря ще опитам ! :) Моля ако няма какво да кажете просто да не пишете в темата, просто няма смисъл да ви чета малоумните коментари ок ?

06.08.12
09:25

Уоу, ако го направиш значи наистина не си чел “малоумните” ни коментари.Аз лично искам да знам ако си земеш буустер и от него ръката ти е пораснала
осем сантиметра.Истината е че ще си дадеш парите за нещо, което няма да ти свърши никаква работа освен да те държи напомпан известно време след тренировка. :)

Поздрави !!!

HE

06.08.12
09:38

казано от Марлон Наков на 06.08.12, 09:25:

Уоу, ако го направиш значи наистина не си чел “малоумните” ни коментари.

Чете избирателно! Очакваше да му се каже тайната на големите мускули, без да си напъва хърбавото телце и, ако може за вчера ;) Чете работи, които определено не му изнасят и съответно ги обявява за “малоумни”. Да взима бустер и то от най-тъпканите със стимуланти :D

п.п. Ще помпа 35 см. кокалчета - пардон ръчички. Абе сладур аз бях със 80 талия преди да почна да чистя, като бая се бях омазнил :D :D :D Колосалната разлика от 20 см. между талията и гръдната ти обиколка те прави да изглеждаш с атлетичната форма на бордюр, но това няма значение - гледай да качиш на ръцете, че те се виждат лятото ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.08.12 09:45.

06.08.12
09:48

казано от Rayko S на 05.08.12, 20:12:

Благодаря ще опитам ! :) Моля ако няма какво да кажете просто да не пишете в темата, просто няма смисъл да ви чета малоумните коментари ок ?

Не си разбрал иронията.. :)

HE

06.08.12
10:02

казано от Teen Power на 06.08.12, 09:48:

Не си разбрал иронията.. :)

Доста показателно за капацитета му ........ за всичкия ;)

06.08.12
10:10

Пишман стават хората, че пуска теми :) Брутален ГАНГ БАНГ става :D

Човека определено чете избирателно, вижда само малоумни коментари :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1