имали...

Темата е заключена.

12.08.05
19:58

състезание по силав трибой за малки (14-18 годишни) и ако има къде и кога ще се проведе

12.08.05
23:18

Републиканско за младежи май имаше, ама то мина! Мисля че в опън турнири можеш да участваш, ама там има и мъже, така че...

12.08.05
23:58

[quote author=“YODA”]Републиканско за младежи май имаше, ама то мина! Мисля че в опън турнири можеш да участваш, ама там има и мъже, така че...

Републиканско за младежи  там горе доло колко дигат на мяртва тяга?

13.08.05
01:23

Еми зависи от категорията, ако си 50-60 кг, около 160 кг им е тягата, лега около 80-90, клека около 140, но ти се стреми на повече! Имай предвид обаче че Мариана Маринова и без това ги вдига тези килограми и би доста от мъжете!

На теб какви са ти клека, лега и тягата?

13.08.05
01:38

ми аз сям 70 кг и сям вдигал 140 кг имам ли някаквя шан да влеза в 5тицата

13.08.05
04:20

[quote author=“dj-coco”]ми аз сям 70 кг и сям вдигал 140 кг имам ли някаквя шан да влеза в 5тицата

Кажи си и другите дисциплини: лега и тягата! Трибоя се определя от сбора от трите, не само тягата, то и аз дърпам 200 тяга, ама лега ми не мърда от 115-120, така че пиши и другите! По принцип със 140 тяга си за никъде ама айде! То като се отива на състезание се отива за медал, ако искаш да си в петицата, защо се захващаш...

Yoda има един друг световен спортен форум който учи спортистите да участват за участието.Тоест всеки завършил състезанието да е победител.Имам предвид великите Олимпииски игри.Така, че недей го обезкоражава момчето.Важно е да участва за да добие рутина за да види какво е това състезание как се готвят състезателите в съблекалните да влезе в атмосферата и духа на състезателния спорт.А някой ден когато дърпа 54380923 няма да има проблеми с тези неща и ще е претръпнал.Разбира се че дори да си отидеш от състезанието без медал няма да свърши света.

ST

13.08.05
14:56

отделно парвенство за младежи в българия няма
републиканските първенства са без възрасти деца мъже младежи ветерани всички се състезават заедно

13.08.05
16:03

ми на лежанката 100 с контъжена китка и дигам .клек 100-120 полу-клек несям се пробвал колко най ног ама сигорно 150
на 16 години сям и нз някои дали прави с такива кил като моите ако има някои които дига повече на мяртва дяга или на лежанката и е на 15 ,16 или 17 години да прати 1 “pm”
и досега никога не сям пил протеини креатини или някои забранени медикаменти

13.08.05
16:22

Еее, горе долу добре за тия килограми!

14.08.05
13:14

pakistani ако това е за мен тогава не говори бес да знаеш

22.08.05
17:36

Dj-coco,с тези резултати които си написал и ако конкуренцията е на същото ниво като на републиканското през пролетта,ще ти е много трудно да влезеш в шестицата,но аз лично бих те посъветвал да отидеш и да участваш,за да можеш да почнеш да трупаш опит и да попретръпнеш от състезанията,за да може когато дойде момента да се бориш за нещо по-сериозно да не изпитваш стреса,породен от малък състезателен опит.Отиди и участвай без да се притесняваш и страхуваш.

23.08.05
20:51

[quote author=“YODA”]Републиканско за младежи май имаше, ама то мина! Мисля че в опън турнири можеш да участваш, ама там има и мъже, така че...

YODA мисля,че си в грешка.Републиканско за младежи няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1