Качествен колан за кофи

UN

08.03.12
14:42

Колко килограма допълнителна тежест може да издържи този колан за кофички според вас?
Phd Deluxe dipping belt   http://www.phd-supplements.com/store/p/34/1/Deluxe-Dipping-Belt.html

Add an extra 5 to 20kg to the belt on top of you natural bodyweight and watch the muscle grow!

The belts are made from high quality neoprene and are fully adjustable and washable.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 08.03.12 14:57.

То си пише - от 5 до 20кг. е препоръката. Демек всичко отгоре е риск да се скъса.

ПС: Редактирах ти линка, защото водеше на грешно място.

ПС2: Всъщност, тази препоръка не я виждам в официалния сайт на производителя. Явно е добавена по усмотрение на другия търговец, от който намерил офертата.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.03.12 15:00.

08.03.12
15:28

Аз съм фен на Harbinger. Смятам че са най-доброто съотношение между цена и качество. Имам 2 техни колана. Един  подсигуряващ за тежките серии клек и тяга и един за допълнителна тежест при кофи и набирания. Този за кофите го ползва и един приятел и го товари с 60кг. По добре нещо по-скъпо, което ще ползваш 10 години и повече отколкото нещо по-евтино за 1-2 години. Сигурен съм, че тоя на Harbinger колкото му сложиш толкова държи. От 5 до 20кг може да си вържеш и на колана от дънките. Това ако му е максимума на колана, който си харесал смятай за какво качество говорим.

08.03.12
15:30

казано от Георги на 08.03.12, 15:28:

Аз съм фен на Harbinger. Смятам че са най-доброто съотношение между цена и качество. Имам 2 техни колана. Един  подсигуряващ за тежките серии клек и тяга и един за допълнителна тежест при кофи и набирания. Този за кофите го ползва и един приятел и го товари с 60кг. По добре нещо по-скъпо, което ще ползваш 10 години и повече отколкото нещо по-евтино за 1-2 години. Сигурен съм, че тоя на Harbinger колкото му сложиш толкова държи. От 5 до 20кг може да си вържеш и на колана от дънките. Това ако му е максимума на колана, който си харесал смятай за какво качество говорим.

(bow)

До 100кг е нямал проблем досега Harbinger-а .

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.03.12 15:40.

UN

08.03.12
15:54

Станала е грешка, добре че видях щяха да ми изпратят колан за вдигане на тежести(не за кофи) сега се обадих и се разбрахме да ми пратят колан за кофички

Мнението беше редактирано от unknown на 08.03.12 21:24.

UN

09.03.12
19:04

Коланът(ПхД Делукс) пристигна днес и не е това което очаквах затова ще го върна и ще си взема парите и ще поръчам Харбрингера, казаха ми(вчера, когато го поръчах) че Харбрингера не е в наличност и този е същия но далеч не е същия този колан е супер малък и за да сложа по-големи дискове(10,15,20кг) трябва да го сваля до прасеца и не изглежда много стабилен давам му 40-45кг да се скъса. Да попитам имате ли този http://shop.bb-team.org/harbinger-kolan-za-kofichkinabiraniya (полипропиленения вариант) в наличност

Да, наличен е.

18.03.12
20:20

Модерация: Пуснете тема в раздел Купувам!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.03.12 20:21.

07.08.12
13:03

Аз ползвам войнишки колан  и към него съм си сложел синджир с карабинер и съм доста доволен с този колан едно време вдигахме трупи по балканите :)  Ще направя снимки по късно, че колана в момента не е при мен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1