Най-добрите хранителни добавки за мен

Здравейте! Може ли да ми предложите най-добрите хранителни добавки за покачване на мускулната маса за моето тегло,размери и т.н? Ето информация за мен:
Години: 15
Тегло: 66кг.
Височина: 179см.
Обиколка на бицепса (отпуснат): 29см.
Обиколка на бицепса (стегнат): 31,5см.
Обиколка на бицепса по време на тренировка: 33см.
Един приятел ми препоръча да взимам това: BSN Cell Mass. Добро ли е за мен? :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.08.12 15:21.

07.08.12
15:16

казано от Георги Пирянков на 07.08.12, 14:58:

Може ли да ми предложите най-добрите хранителни добавки за покачване на мускулната маса за моето тегло,размери и т.н?

Храна.

А това не е ли добро за мен - BSN Cell Mass?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.08.12 15:22.

07.08.12
15:35

:)

07.08.12
17:08

На тия години няма абсолютно никакъв смисъл да си даваш парите за каквото и да е било друго освен за храна.Петко К ти го е казал най-кратко и ясно.Направи си хранителен режим, тренирай и резултатите ще дойдат. :)

Поздрави !!!

GI

07.08.12
17:21

Здравейте! Може ли да ми предложите най-добрите хранителни добавки за покачване на мускулната маса за моето тегло,размери и т.н? Ето информация за мен:

1во на теб и Господ да ти прати лично добавки пак няма да ти помогнат
2ро не съм убеден,че тренираш и ядеш правилно
3то а бе ти други мускОли освен двуглавия нямаш ли?!?!?!??! ,че и 3х ти го мери :Д :Д :Д

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 07.08.12 17:22.

07.08.12
18:17

Вземи порасни малко и тогава мисли за мускули ! Вие още малко и на по 10 години ще почнете да искате добавки за маса, релеф и т.н. каквото ви роди кухата тиква там ...............

казано от Georgi Ivanov на 07.08.12, 17:21:

мускОли

Стига с т’ва “О”, че някои неграмотници тъй няма да се научат.

07.08.12
19:08

Охх не знам за какво са ти тези добавки.Аз на твое място ще се разбивам от ядене! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1