Фитнес зала в Красно Село?

13.08.05
14:10

Здравейте!
От скоро аз и приятелката ми живеем в Красно Село та си търсим фитнес зала тука нейде в района.  :roll:
Всъщност по-важно е да е удобен за жена .. затова и пускам темата тук. За сега ще ходи само приятелката ми.
Помогнете моля с малко информация.
Благодаря предварително :wink:

PR

13.08.05
14:44

Фитнес Мания - 20-та поликлиника в Борово или другата до Фантастико според мен са подходящи за жени - зависи дали не са ви далече само .

13.08.05
14:48

До фантастико - .. какво ще рече това (До кое фантастико) Фантастико - до пазара в Красно Село или до Фантастико до пазара между Борово и Бъкстоун?

PR

13.08.05
14:54

Фантастико след 36-то училище - посока Борово !
като подминеш самото Фантастико посока Борово ,завиваш по самата сграда и там малко по надоло се пада - срещу една градинка, ще го видиш фитнеса има и масички и столчета отпред дори .

13.08.05
15:01

;) Ясно .. сега ще погледна къде точно се намират.. Благодарско!
Ако някой се сети за още нещо ще съм благодарен.

16.08.05
11:36

The Gym - на 2 спирки ти е със 102. Фитнес МАНИЯ е адски зле като уреди. Ходих 2-3 пъти и направо се хванах за главата. В момента майка ми го посещава и тренира по една доста...странна програма (според мен), но тъй като не разбирам от женски фитнес ще си спестя коментарите за треньорите. Но все пак не забравяй, че те са по-важни от самата зала (щом ще водиш приятелката си).

PR

17.08.05
01:35

Какво разбираш под адски зле ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1