Правилно ли свалям >?<

07.08.12
19:56

Здравейте :) Отдавна не съм писал във вашия форум, гледам че се е развил още доста след последното ми влизане, за което ЕВАЛА на административният състав :)
Та нека мина към съществената част:
На 21 години съм с над 3 години стаж в залата.
Теглото ми е 95 кг (или поне беше преди 2 седмици)
Ръст: 185
Талия: 94,5
бедро: 64
гръб:120
Ръка: ~ 41

В момента свалям мазнини ии естествено се допитвам до вас, за да ми дадете някакви съвети.
Хранене ->
Закуска:07:00 Овесени ядки/Мюсли +1 лъжица мед и 3/4 кофичка кисело мляко 0.1%
Обяд 12:00 (преди това нямам възможност за хранене) Телешко месо около 250 грама
15:00 2 варени яйца
19:00 салата зелева/домати и краставици
22:30/23:00 -> два белтъка (и ако съм мн гладен изяждам и жълтъка) (май за другата седмица ще трябва и извара да редувам)
Обикновенно към 23:00/23:30 си лягам

Ето и тренировките, които правя:
Сутрин 06:00 : около 2/2.5 км бягане като редувам джогинг със спринт (т.е интензивно бягане)
със 150 коремни преси
Вечер 18:00: Силова тренировка + 150 коремни преси + 1 км интензивно кардио :)

Понякога в свободното си време от 14 до 17 ходя на плаж
(просто вмятам, защото това си е физическо натоварване особено като се има предвид, че се усещам натоварен)

Добавките които взимам са: Тотал фет бърн- Power food (май се цакнах с него :Д) иии Течен л-карнитин на Bio-tech
Фет бърнъра го пия по 2 капсули преди сутрешно кардио
Л-карнитина - 20 мл преди силова тренировка.

не са ли ти прекалено малко протеините в яденето. по принцип за 90кг човек цялата храна ми се струва адски малко

08.08.12
07:04

И на мен белтъка ми се струваше малко :( Дай някво предложение ?
>> Човек и на мен ми е чудно  ама от бърнъра ли е от какво е не знам изобщо не се чувствам гладен (само на обяд) и вечеря .. през другото време ям защото трябва ..

вкарай на два пъти по 200гр месо, на два пъти по 5-6 яйца - сутрин и след тренировка най-добре. преди лягане една изварка, нещо такова

08.08.12
09:27

Някой от основните ти грешки:
1. Храната ти е колкото на първолак китаец.
2. Прекалено много наблягаш на аеробните упражнения и на коремните преси.
3. Вместо да взимаш добавки, почни да четеш в сайта за хранене и трениране.

08.08.12
13:19

Изчисли си калориите, но мисля, че 2200-2300 са ти идеални за един ден. Приемай 160-180 грама протеин на ден, и другите въглехидрати/мазнини ги разпредели както ти понася организма. Лично аз предпочитам да имам въглехидрати в тренировъчни, и мазнини в нетренировъчни дни като основен източник на калории. Примерно в тренировъчен ден, 200-250 грама въглехидрати, 160-180 грама протеин, останалите мазнини в тренировъчен ден. Храната ти така е малко.

12.08.12
08:10

Нямам такова време, че да седна да чета и да смятам ... Г/д на око гледам да изпадна в калориен дефицит и се съобразявам с това колко мога да изям.
Напазарих си вчера за тази седмица:
>> Сутрин 7:00: овесени ядки/мюсли с кисело мляко 0,1 % или стафиди
>> 10 часа: (по принцип нямам време за ядене) но ако се намери -> 2 зелени ябълки
>> Обяд 12:30 - пилешко месо към 250 грама.
>> 15:00/15:30 - 2 сварени яйца
>> 19:00 -  телешко месо около 200/250 грама
>> 22:30 - извара 100 грама

Иии любимото ми за всяка вечер (салатка) отпада ..
Просто нямам такава възможност да погълна и салата .. 0.0 Аз даже си мисля, че и това няма да мога да го изям :Д:Д:Д
>> Мога да добавя зеленчуци  към обяд и вечеря с месцето.

Гледам, че съм станал 90 кг и съм свалил 2 см от талията 2 см от бедрата към 1 см от прасеца и към 1 см от ръката.
Гърба ми вече наистина почна да изглежда доста големичък .. след като намалих талията :)
До момента съм много доволен :)

13.08.12
20:27

Доволен съм :) 1900 калории на ден мисля,че са добре :) Като се има предвид, че не мога да телгя с нищо и само на око процедирам (естествено гледам да не съм ожщетен :D)
Сякаш с вторият прием на месо за деня се връзват по-добре работите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1