Шейна

07.08.12
00:08

Здравейте от къде мога да си купя шейна за бягане като тези които използват спринтьорите в своите тренировки като тази ? pic

Noctis Caelum

07.08.12
00:36

Ами това е най-обикновена шейна,просто човекът си е сложил дискове върху нея.Във всеки мол има спортен магазин,който включва      такъв вид продукти.

07.08.12
12:30

А аз си мислех, че са някакви специални Благодаря :)

07.08.12
13:15

казано от MiroSL на 07.08.12, 12:30:

Шейните на спринтьорите са специални наистина и са различни според настилката, за която са предназначени. С обикновена шейна може да бягаш на трева, но на тартан...най-малкото ще те изгонят от пистата.
Намери си един лист ламарина, поне 3 мм дебел, огъни предния край, заобли ръбовете хубаво, завари една тръба, на която за нареждаш тежестите и си готов.
Другия по-примитивен вариант е автомобилна гума.

07.08.12
14:42

казано от James Hinks на 07.08.12, 13:15:

Шейните на спринтьорите са специални наистина и са различни според настилката, за която са предназначени. С обикновена шейна може да бягаш на трева, но на тартан...най-малкото ще те изгонят от пистата.
Намери си един лист ламарина, поне 3 мм дебел, огъни предния край, заобли ръбовете хубаво, завари една тръба, на която за нареждаш тежестите и си готов.

Този вариант ще стане ли за стадион ” тартан ”  понеже на близо нямаме равно тревисто място за обикновена шейна ?

07.08.12
15:55

казано от MiroSL на 07.08.12, 14:42:

казано от James Hinks на 07.08.12, 13:15:

Този вариант ще стане ли за стадион ” тартан ”  понеже на близо нямаме равно тревисто място за обикновена шейна ?

Правения вариант става за тартан, гумата - също(но без да слагаш тежест), въпреки, че с гумата също мопгат да решат, че не е удачен избор...Щом има стадион с тартан няма начин да няма лекоатлети с шейна - просто разпитай ;)

07.08.12
22:36

Благодаря :)

08.08.12
00:03

В ибей съм виждал парашути за бегачи, не бяха скъпи, мисля че е лек и удобен вариант.

Като знам на  места колко калпав тартан се слага,  колкото да се вземат паричките от обществената поръчка ме е страх даже да бягам по него :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1