07.08.12
00:08
Здравейте от къде мога да си купя шейна за бягане като тези които използват спринтьорите в своите тренировки като тази ? pic
07.08.12
00:36
Ами това е най-обикновена шейна,просто човекът си е сложил дискове върху нея.Във всеки мол има спортен магазин,който включва такъв вид продукти.
07.08.12
12:30
А аз си мислех, че са някакви специални Благодаря :)
07.08.12
13:15
казано от MiroSL на 07.08.12, 12:30:
Шейните на спринтьорите са специални наистина и са различни според настилката, за която са предназначени. С обикновена шейна може да бягаш на трева, но на тартан...най-малкото ще те изгонят от пистата.
Намери си един лист ламарина, поне 3 мм дебел, огъни предния край, заобли ръбовете хубаво, завари една тръба, на която за нареждаш тежестите и си готов.
Другия по-примитивен вариант е автомобилна гума.
07.08.12
14:42
казано от James Hinks на 07.08.12, 13:15:
Шейните на спринтьорите са специални наистина и са различни според настилката, за която са предназначени. С обикновена шейна може да бягаш на трева, но на тартан...най-малкото ще те изгонят от пистата.
Намери си един лист ламарина, поне 3 мм дебел, огъни предния край, заобли ръбовете хубаво, завари една тръба, на която за нареждаш тежестите и си готов.
Другия по-примитивен вариант е автомобилна гума.
Този вариант ще стане ли за стадион ” тартан ” понеже на близо нямаме равно тревисто място за обикновена шейна ?
07.08.12
15:55
казано от MiroSL на 07.08.12, 14:42:
казано от James Hinks на 07.08.12, 13:15:
Другия по-примитивен вариант е автомобилна гума.Този вариант ще стане ли за стадион ” тартан ” понеже на близо нямаме равно тревисто място за обикновена шейна ?
Правения вариант става за тартан, гумата - също(но без да слагаш тежест), въпреки, че с гумата също мопгат да решат, че не е удачен избор...Щом има стадион с тартан няма начин да няма лекоатлети с шейна - просто разпитай ;)
07.08.12
22:36
Благодаря :)
08.08.12
00:03
В ибей съм виждал парашути за бегачи, не бяха скъпи, мисля че е лек и удобен вариант.
08.08.12
09:58
Като знам на места колко калпав тартан се слага, колкото да се вземат паричките от обществената поръчка ме е страх даже да бягам по него :).