Рибено масло - влияе ли върху покачването на мускулна маса?

07.08.12
14:48

Здравейте,мога ли да очаквам от рибеното масло полза в покачването на маса и ще ми препоръчате ли някое,което се продава в аптеките?

Noctis Caelum

07.08.12
16:50

Рибеното масло е много добър продукт.Много е полезно за ставите и сухожилията.

07.08.12
17:17

казано от Никола Фингаров на 07.08.12, 16:50:

Рибеното масло е много добър продукт.Много е полезно за ставите и сухожилията.

Това е вярно, но въпроса беше дали може да се очаква полза в покачване на маса... отговорът е ‘по-скоро не’.

07.08.12
17:20

казано от Dragomir Georgiev на 07.08.12, 14:48:

Здравейте,мога ли да очаквам от рибеното масло полза в покачването на маса и ще ми препоръчате ли някое,което се продава в аптеките?

Мисля, е време да спрем да използваме терминът ‘маса’.

Можеш да покачиш мускулна маса, можеш да покачиш мазнини, или реалистично някаква комбинация от двете.

Ако питаш ‘как да увелича % мазнини по тялото си, за да изглеждам зле’ - отговорът е прост: наблягай на простите въглехидрати, не прави нищо друго. :)

Ако искаш да увеличиш размера мускулите си:
1. Тренировки с тежести.
2. Адекватно хранене (забележи: не ‘прекалено много тъпчене’).

Адекватно = достатъчно белтъчини, не много въглехидрати, главно сложни, някакви мазнини.

GI

07.08.12
17:24

Можеш разбира се.Аз например от рибеното масло в стак с кидс мулти витамини,малко тренировки,малко хапване за две седмици си увеличих бицепса с 1см :Х

07.08.12
18:00

казано от Georgi Ivanov на 07.08.12, 17:24:

Можеш разбира се.Аз например от рибеното масло в стак с кидс мулти витамини,малко тренировки,малко хапване за две седмици си увеличих бицепса с 1см :Х

Би ли обяснил по-конкретно какви са физиологичните процеси които превръщат ребено масло и мултивитамини в мускулна маса?

Да не би всъщност, втората част: ‘малко тренировки,малко хапване’ да е допринесла за този +сантиметър обиколка на ръката?

Noctis Caelum

07.08.12
23:01

казано от Boris Yankov на 07.08.12, 18:00:

казано от Georgi Ivanov на 07.08.12, 17:24:

Би ли обяснил по-конкретно какви са физиологичните процеси които превръщат ребено масло и мултивитамини в мускулна маса?

Да не би всъщност, втората част: ‘малко тренировки,малко хапване’ да е допринесла за този +сантиметър обиколка на ръката?

Човекът го казва с ирония.Колкото до рибеното масло аз лично освен за стави и сухожилия за друго не бих го използвал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1