08.08.12
15:19
Здеавейте.Момче на 14 години съм.Занимавам се със лостове.А и в същото време вдигам тежести.Въпроса ми е по какъв начин да кача кила.Тежа 45 килограма.Доста съм слаб за възраста си.Не искам да ми съставяте някакви програми или хранителни режими.Просто кажете основните неща.
08.08.12
16:52
Остави ги тия лостове и започни да ходиш на фитнес предимно!
08.08.12
17:12
казано от Kirov на 08.08.12, 16:52:
Остави ги тия лостове и започни да ходиш на фитнес предимно!
Моля, моля, да обосновеш мнението си!
08.08.12
17:20
Употребявай повече мляко,месо,яйца,ориз,картофи,риба,ядки,плодове,зеленчуци.
08.08.12
17:24
казано от Майстор Тричко на 08.08.12, 17:12:
На 14, 45кг какво ще постигне с премятане по лостове? Във фитнеса може да натоварва много повече цялото тяло и да постигне по-добри резултати.
казано от Kirov на 08.08.12, 17:24:
казано от Майстор Тричко на 08.08.12, 17:12:
На 14, 45кг какво ще постигне с премятане по лостове? Във фитнеса може да натоварва много повече цялото тяло и да постигне по-добри резултати.
Точно в тази възраст по лостовете може да направи една много добра основа,особено от силова гледна точка.Ще качи и килограми.Да не говорим ,че по лостовете ще израстне със здрава преса.
Но тренировката е съвсем маловажен елемент в момента.Вече е написано по-горе-най-вайното е да се храни с-т-а-б-и-л-н-о!
Мнението беше редактирано от Гената на 08.08.12 20:12.
казано от Светослав Илиев на 08.08.12, 15:19:
Не искам да ми съставяте някакви програми или хранителни режими.Просто кажете основните неща.
Можеш да тренираш през 2 дни или два пъти седмично. Най-добре в зала,но и у дома може да се получи с по-интензивна тренировка.
Kirov, Kirov… като те гледам тебе пич, не си постигнал повече от 70% от лостаджиите, не знам от колко време ходиш на ЗВЕРСКИЯ фитнес, ма и ти похапвай повече. :) Когато постигнеш нещо повече, тогава се прави на велик по форумите. :) Живи и здрави.
09.08.12
16:55
:D :D :D Кой ти е искал мнението на тебе бе ?? Аз съм сигурен, че не си прочел и половината от това което аз съм прочел за фитнес, хранене, добавки и т.н. А ти сигурно много си постигнал.. щом не смееш да сложиш твоя снимка на профила.. ясно е ква си мишка и ти.. :D айде със здраве и си спестявай смешните мнения за напред.. “But this is just advice man..You can do whatever THE FUUUUUCK you wanna’ do!”
09.08.12
17:11
казано от Велизар Иванов на 09.08.12, 15:39:
Kirov, Kirov… като те гледам тебе пич, не си постигнал повече от 70% от лостаджиите, не знам от колко време ходиш на ЗВЕРСКИЯ фитнес, ма и ти похапвай повече. :) Когато постигнеш нещо повече, тогава се прави на велик по форумите. :) Живи и здрави.
Преди да отправиш подобни упреци /за външния вид/ е хубаво да имаш своя снимка, та да преценим, кой го казва ;)
А иначе средностатистическия “лостаджия” е ниско културен, 50 кг. келеш без елементарни познания, но за сметка на това със високо самочувствие.
09.08.12
17:31
казано от head_hunter на 09.08.12, 17:11:
казано от Велизар Иванов на 09.08.12, 15:39:
Преди да отправиш подобни упреци /за външния вид/ е хубаво да имаш своя снимка, та да преценим, кой го казва ;)
А иначе средностатистическия “лостаджия” е ниско културен, 50 кг. келеш без елементарни познания, но за сметка на това със високо самочувствие.
+1
Не следя форума, а и не искам да доказвам нищо пред вас. Аха.. значи трябва да си прочел всичко възможно за тренировки, за да постигнеш нещо... не знаех!
Със сигурност мога да ви покажа 10 лостаджии “келеши” с 10 пъти по-добра физика от вашата. :) Точно тоя принцип “Преди да критикуваш другите, погледни себе си” не важи за вас. Аз не съм Рони Колман, затова и не критикувам като вас. Не знам защо обиждаш момчетата, които не тренират в фитнес зала, май не виждаш по далеч от носа си приятелю. От къде тази злоба? А теб какво те прави високо културен? Това, че тренираш в зала ли те прави високо културен и повече от един лостаджия? Или ти смяташ за лостаджии, всеки които е правил 5 набирания в продължения на седмица и се мисли за такъв? По тази логика, по-добре да не изказвам мнение за тези отдадени фитнесджии, които ходят по 1 месец и си накупуват добавките преди да са влезли в залата и са омазнени до безобразие, за да докарат 40см ръка? Явно за вас омразата е най-отгоре и е по-добре да се друсаш и напиваш, вместо да спортуваш, било то на лост, в фитнес зала, на клон, на полето, на стадиона и т.н. Както и да е, оправяйте се. :)
Мнението беше редактирано от KING- на 10.08.12 00:28.