съвет за начинаеща

RE

28.07.05
23:06

Здравейте,
На 30г. съм, 160,62кг. щастливо придобити след раждане. Само дето раждането мина и замина, бебето ще тръгва на дискотека пък аз още съм очевидно кръгла.
Не съм се занимавала с какъвто и да бил спорт през последните 5г., пуша.
След като попрочетох темите и съветите поместени тук се престрашавам да попитам:
1. Занимавам се съвсем отскоро с каланетика в домашни условия -
препоръчително ли е да я съчетая с бягане за по-добър ефект /нямам мераци за рязко намаляване на тегло, бих искала да се постегна/
2. Добър ли е режим на тренировка - ден тренировка ден почивка
3. При положение, че в момента съм активен пушач и си изплювам дробовете на стадиона достатъчно ли е бягането да е в рамките на 2км. дневно и в какъв ритъм да ги увеличавам в последствие
4. Прочетох указанията за диетата която е добре да съпътства тренировките - опитвам се да я прилагам вече, но въпросът ми е мога ли да си позволя консумацията на кафе и какви са разумните граници

Вероятно съм издрънкала  и някоя глупост, но моля да ми бъде простено заради белите ми коси и широката усмивка:)

Благодаря ви.

RE

29.07.05
13:00

Ммм всъщност като прекарах още няколко часа ровейки из форума си отговорих на въпросите.
Успех на всички. :)

31.07.05
18:25

хаха :) браво на тебе

01.08.05
00:46

Похвално!

И давай смело, като вярваш яко в себе си. Само това е начина!  :D

RE

01.08.05
09:53

мани - аха и да науча математиката докато си съставя НВД:)
метнах се да бягам - много било хубаво:)
30 години неправилно хранене ще ми излязат през интимно място май:)

PR

12.08.05
01:20

30 години не са много :)
Ако си упорита ще успееш .

PS

13.08.05
20:01

Така си мислиш че си си отговорила на въпросите.Всичко е много индивидуално и сигурна съм пак ще питаш много неща докато свалиш килца.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1