28.07.05
23:06
Здравейте,
На 30г. съм, 160,62кг. щастливо придобити след раждане. Само дето раждането мина и замина, бебето ще тръгва на дискотека пък аз още съм очевидно кръгла.
Не съм се занимавала с какъвто и да бил спорт през последните 5г., пуша.
След като попрочетох темите и съветите поместени тук се престрашавам да попитам:
1. Занимавам се съвсем отскоро с каланетика в домашни условия -
препоръчително ли е да я съчетая с бягане за по-добър ефект /нямам мераци за рязко намаляване на тегло, бих искала да се постегна/
2. Добър ли е режим на тренировка - ден тренировка ден почивка
3. При положение, че в момента съм активен пушач и си изплювам дробовете на стадиона достатъчно ли е бягането да е в рамките на 2км. дневно и в какъв ритъм да ги увеличавам в последствие
4. Прочетох указанията за диетата която е добре да съпътства тренировките - опитвам се да я прилагам вече, но въпросът ми е мога ли да си позволя консумацията на кафе и какви са разумните граници
Вероятно съм издрънкала и някоя глупост, но моля да ми бъде простено заради белите ми коси и широката усмивка:)
Благодаря ви.
29.07.05
13:00
Ммм всъщност като прекарах още няколко часа ровейки из форума си отговорих на въпросите.
Успех на всички. :)
31.07.05
18:25
хаха :) браво на тебе
01.08.05
09:53
мани - аха и да науча математиката докато си съставя НВД:)
метнах се да бягам - много било хубаво:)
30 години неправилно хранене ще ми излязат през интимно място май:)
12.08.05
01:20
30 години не са много :)
Ако си упорита ще успееш .
13.08.05
20:01
Така си мислиш че си си отговорила на въпросите.Всичко е много индивидуално и сигурна съм пак ще питаш много неща докато свалиш килца.