Как да пия протеина и бърнер-а

08.08.12
23:45

Привет. Взех си суроватка на “Pure Nutrition” и OxyElite и искам да попитам как е най-добре да ги пия ?
Аз бягам сутрин на гладно и следобед правя “силовата” тренировка(тежести).
Смятам да пия протеина по 2 пъти на ден и Охито по 2 пъти.
Колко време преди бягането да пия Охито и протеина преди сутрешното бягане да го пия или след него и веднага след него или до 30 минути или след 30 минути?
Също така искам да попитам, като изпия Охито след колко време примерно мога да ям ?
Благодаря предварително.

HE

09.08.12
01:55

През устата ги пий! Е ако можеш и през друго отверстие - твоя си работа. Иначе си поредния, който е взел нещо от, което няма представа :D :D :D Етикетите прочете ли или смяташ, че производителите не са наясно със продуктите си? Аааа не вероятно считаш, че има таен начин, който хем да ти изкара пресата, хем да ти налее бицепсите, но всъщност е жалко, че няма препарат, който да ви налее във главите! Както и да ги пиеш - файда няма да имаш.

09.08.12
07:17

Можеше и да минеш без този коментар. На интересен ли се опитваш да се правиш, внимание ли се опитваш да привличаш или ?
Написа 5 реда глупости.
Защо изобщо пишеш като не е по темата ?
Единственото което пише на протеина е, че било хубаво да се пие по 2-3 пъти на ден с мляко или вода. Пише и че е най-доброто време за пиене е след физ. тренировка, сутринта и преди лягане.
Всичко е на английски между другото.
А за Охито единственото нещо което пише и то със супер малки буквички е по колко таблетки да пиеш и че в първите дни се пие 15-30 минути преди закуска.
Никъде не пише колко време преди тренировка да го пия.
Също така нямам и на идея протеина преди тичането ли да го пия, защото аз тичам сутрин на гладно. Също така колко време след като съм изпил Охи-то, защото нали и той трябва да се пие сутринта.
За това са и въпросите ми, това ми е първият протеин, който пия и за пръв път пия и бърнър.

Можеше просто да отговориш по тях или ако не ти се занимаваше, просто да не ми цапаш темата.

А това за файдата не се безпокой, за 2 месеца и няколко дни съм свалил към 25 кг., бях 130 преди да започна с бягането, а вчера се мерих и бях 106 кг.
Имам си достатъчно добра физика, горните плочки вече се и виждат, но долната част на корема има още за чистене и така.

Надявам се някой да ми отговори, ще съм му благодарен.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 09.08.12 07:17.

HE

09.08.12
09:39

казано от Todor Stamatov на 09.08.12, 07:17:

Единственото което пише на протеина е, че било хубаво да се пие по 2-3 пъти на ден с мляко или вода. Пише и че е най-доброто време за пиене е след физ. тренировка, сутринта и преди лягане.
Всичко е на английски между другото.
А за Охито единственото нещо което пише и то със супер малки буквички е по колко таблетки да пиеш и че в първите дни се пие 15-30 минути преди закуска.
Никъде не пише колко време преди тренировка да го пия.
Също така нямам и на идея протеина преди тичането ли да го пия, защото аз тичам сутрин на гладно. Също така колко време след като съм изпил Охи-то, защото нали и той трябва да се пие сутринта.
За това са и въпросите ми, това ми е първият протеин, който пия и за пръв път пия и бърнър.

Ах, как мразя да съм прав :D Във написаното се съдържа отговора, теми за оксито бол, а за протеин по 5-10 на ден се пускат. Та замисли се върху предния ми пост :D

п.п. И защото темата ти е уникална, то тя се намира във раздел “Често задавани въпроси”? :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.08.12 09:41.

09.08.12
11:02

Аз никъде не намерих колко време преди тренировка се пие Охито ама както и да е.
И в гугъл също ровичках.
Не можеш ли просто да ми отговориш и толкова, а не да се спами.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1