09.08.12
10:09
Здравейте,
в момента съм в щатите и мисля да си напазарувам стабилно. Като цяло идеята на стака е мм. Преди да замина за щатитве и да спра с тренировките(преди около 2 месеца) бях 88кг на 190см с около 12% мазнини. Сега съм около 5-6 кг надолу.
N.O.-Xplode и CellMass съм взимал 3-4 пъти и винаги съм бил доста доволен. Взимъл съм и епозин и кво ли не всъщност. Обикновенно като остана доволен и повтавям. Сега се чудя първо дали да направя стак с някъв предтренировъчен азотен блустер, креатинова матрица, витамини, омега 3-6-9, мелатонин, амино к-ни и протеин или да е нещо с идея за повишаване ниватана тестостерона. Знам че за 21г няма мн смисъл ама поснавам хора останали доволни от продукти като анимал стак + трибулус или дори някъв стимулант на ХР.
Със сигурност ще взема
NOW Omega 3-6-9
NOW ADAM
NOW Melatonin
... ноза по сериозната част от нещата се чудя.
Винаги съм искал да взема нитрикс, но ми е бил скъп в БГ. Тук е на достъпна цена, но от много места чувам, че не е нищо особено...
Дайте някакви предложения и мнения за тип добавки и разбирасе и споделете и предпочитаните от вас фирми. Протеин ще пазарувам от България, със сиг ще взема казейн и сурватка. За фирма не съм сигурен ще видя на място :)
Благодаря предварително.