Отслабване на хора от средна възраст

03.08.05
15:06

Как да отслабна? 100 кг съм - жена

03.08.05
15:26

Ефедрин /но само ако си с ниско кръвно и нямаш сърдечни проблеми :!: /  И ако си го намериш. Пият го с кафе и аспирин в добавка.
Майка ми не може да си го намери и сега е на L-Carnitine + НВД /ниско въглехидратна диета/ и сваля по малко без никакъв глад, но е бавно.
Преди няколко години едно лято с Ефедрин свали 20-30 кг за нула време.

03.08.05
15:26

Ами разтършувай се из сайта.  :idea:
:arrow: http://www.bb-team.org/women/training.php - тренировки
:arrow: http://www.bb-team.org/women/nutrition.php - хранене

05.08.05
00:14

Ефедрина едва ли е решенито точно в този случай

05.08.05
16:40

100 кила жена сигурно имаш проблеми със сърцето и кръвното налягане по-добре не взимай ефедрин.Първо свали 15-20 тогава ефедрин и те чакам 55 кила 8)

ВН

07.08.05
13:22

[quote author=“Achilles”]Ефедрин /но само ако си с ниско кръвно и нямаш сърдечни проблеми :!: /  И ако си го намериш. Пият го с кафе и аспирин в добавка.
Майка ми не може да си го намери и сега е на L-Carnitine + НВД /ниско въглехидратна диета/ и сваля по малко без никакъв глад, но е бавно.

Бате, ти май искаш да убиеш жената! Тя неможе да тича ти ефедрин ще и даваш!  :shock:

Сега по същество!
Нуждаете се от ежедневно движение -> ходене на големи разстояния + хранителен режим и някои хранителни добавки
Хранителния режим трябва да включва 5-6 хранения дневно с малка калоричност, които да са богати на течности и белтък. От добавките полезни биха Ви били Л-карнитин и лецитин.

08.08.05
19:55

Vladimir.Nedkov е прав как ше кажеш на жената да взима ефедрин е.Първото което ефедрина не е създаден главно за топене на мазнини,а за по добри спортни резултати и малко трудничко ще го намери тука(но се намира).На тази жена мога само да и кажа освен да си направи няква добра диетка и като за начало да ходи 3-пъти в седмицата на фитнесс и да прави кардио упражнения и тфа е... и  ако иска да си вземе Л-Карнетин и Фет Бърнер аз друго не виждам!!!Нека се разрови из саита и да види други мнения за НВД и да реши какво да прави.

10.08.05
19:14

[quote author=“Vladimir.Nedkov”][quote author=“Achilles”]Ефедрин /но само ако си с ниско кръвно и нямаш сърдечни проблеми :!: /  И ако си го намериш. Пият го с кафе и аспирин в добавка.

Бате, ти май искаш да убиеш жената! Тя неможе да тича ти ефедрин ще и даваш!  :shock:

Сега по същество!
Нуждаете се от ежедневно движение -> ходене на големи разстояния + хранителен режим и някои хранителни добавки
Хранителния режим трябва да включва 5-6 хранения дневно с малка калоричност, които да са богати на течности и белтък. От добавките полезни биха Ви били Л-карнитин и лецитин.

Ясно ми е, че всеки човек, който се занимава или поне някога се е занимавал и интересувал от спорт ще реагира като теб и съвсем правилно. Обаче явно не си срещал толкова случаи на хора в средна възраст, колкото аз, които отчаяно искат да свалят килограми, а изобщо нямат мерак да направят и едно движение / за бягане няма какво да говорим :) /. Само си представи една жена на 45-50, около 80-90 кг, не дай боже и с някакви оплаквания в стави, сърце и т.н. и искаща на всяка цена да се втали. Не ще  и да чуе за спорт, правилното хранене за нея означава само кафе без захар на закуска :lol:  и мъчене на обяд или вечеря. Всичко е в главата. Не искам да обиждам хората, но е така, просто не щат да проумеят основни неща. Съответно знам десетки такива жени в града ми, които преди няколко лета масово сваляха с ефедрин и бяга суперхиперякоздравоултрамегатурбоадски щастливи от резултатите - сваляха десетки кг за по няколко месеца. Сега всички страдат, че нашите идиоти спряха ефедрина от производство, за да продават по-скъпи препарати. Всичко в крайна сметка опира до пари.
Затова казах не жената “лек” за проблема й, стига да няма сърдечни проблеми и да е с ниско кръвно, ще я направи “щастлива” както много други.
Ако тя е навита да сваля с редовен спорт и правилно хранене /ама наистина правилно/, хвала на такива жени :D
Няма да продължавам повече, че ще го обърна на сексизъм :)

11.08.05
21:29

Така наречените “наще идиоти” за който не знае, аз ше кажа още нещо за ефедрина.Този продукт го водят за дрога тъй като възбужда нервната с-ма.Тоози предукт е спрян да се продава в България преди 2-3 години.Но в Америка е спрян да се продава от 10-11 години. Този продукт се води за наркотично вещество.Поне така чух от предаването фитнес уикенд(предаването на Недик).

12.08.05
14:58

Мани ги американците, те са имбецили, както се знае :lol:  Особено що се отнася до храна, лекарства и т.н. Най-добре за ефедрина може да се изкажат хора, които са го ползвали и знаят прекрасно ефекта. Всичко друго е мнение по въпроса. Аз също съм чел страничните му ефекти и т.н., обаче при положение, че маса народ са доволни и казват, че просто имат повече енергия, все едно са изпили сума кафета, не чувстват никакъв глад /съответно свалят сума кг/ и им е добре, няма как да споря с тях, нали :)
Аз лично съм против всичко, което не е естествено /природно/, но щом някой се чувства добре от нещо си и то очевидно не му вреди, да го ползва, негово право си е.

13.08.05
21:03

Ползвам сам ефедрин.Вярно е има ефект,но в спорта.А да ти кажа много лошо е да не чувстваш глад.Защото като не чувстваш глад,организма превиква така и после кат спреш ефедрина ко става?Става така че тези кг-ми които си свалил сас хапа се качват ДВОЙНО по-бързо,но не само по-бързно и ДВОЙНО повече.Заради товаче няма никав смисал.Но!!!След като си свалил тези кила много трудно можеш да ги запазиш.Обаче по този начин  организма се прецаква,шот има време в което не испитва глад и изведнъж почва да испитва страшно много.Както съм писал по горе.По добре е жената да си купи Фет-Бърнер и Л-Карнетин и да ходи на фитнес и да намали въглехидратите.

Темата не е за ефедрина! Придържайте се към въпроса зададен от дамата!

14.08.05
19:17

Така е савсем се отклонихме от темата.Аз вече си казах мнението,според мен какво трябва да направи жената.И според мен това е най-правилното.

17.08.05
23:56

[quote author=“manson”]Темата не е за ефедрина! Придържайте се към въпроса зададен от дамата!

Моля за извинение, че връщам темата към ефедрина, но тек четат доста хора, а е редно и уместо да се каже и това: Ефедрина, без значение дали има или няма ефект при свалянето на килограми, е включен в едно от приложенията на Закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите, по смисъла на което се явява прекурсор. Казано напрост език, притежаването му, държането му, пренасянето му, съхранението му и т. под. се явяват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по смисъла на чл. 354а ал. І от Наказателния кодекс. Санкцията е доста сериозна - лишаване от свобода и глоба.

Затова моля, не вкарвайте дамата в грях - освен килата да си навлече проблеми и с полицията.

Уважаема госпожо, с това тегло е много рисковано за ставите ви да се заемате с аеуробни упражнения. Започнете подходяща диета, съчетана с активно ходене - в началото. Постепенно увеличавайте физическото натоварване, но не се хвърляйте на занимания като степ- аеробика или бягане. Фитнесът е добра алтернатива според мен, но аз все пак съм юрист (както стана ясно)...

19.08.05
00:29

Ето за това говорим!!!Човека е прав.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1