Кога ще .....

Темата е заключена.

11.08.05
00:38

Кога ще има БЪЛГАРСКИ отбор в тъпата шампионска лига.Писна ми все да отпадаме :evil: Аз съм от Левски,ама сега бях за ЦСКА-то и кво паднахме и то грубо :(

11.08.05
11:01

Ами братле когато стандарта ни стане по-висок. Левски е голям отбор! И ЦСКА са големи отбори, Локомотив СФ и най - старият български Славия!!! Но няма пари, няма! Трябва един като Абрамович и като в Русия да искат да направят отборите печелившо предприятие или поне да поизпират парите и т.н. Тогава ще можем да играем в шампионска лига примерно с два отбора и поне един да се класира за групите. Не става като сега да се пускат билети по 30-40-50 лв и чакай да има подкрепа от публиката, или да задържаш добри футболисти зареди по - късен трансфер или комисионна. Абе според мен може да стане, ако се цивилизоваме, но на първо време малко трябва на ЦСКА един стадион, голям и хубав и един голаджия от класа. А в Левски един чичко паричко да дойде и да измете боклука. Говореше се, че Абрамович дори щял да го купува, но се е отказал нещо.

А ЦСКА седеше добре вчера, по - добре от националният ни! Националният ни щеше да бъде разгромен от този състав на Ливърпул!
по-здрави

11.08.05
13:03

най - старият български Славия

Емо славия са 1913.а например ботев са 1912 :D славия не са най-стария отбор :D и не се обади да се видим в г сектор

11.08.05
14:58

Еми не си дал телефон, а ние бяхме в сектор Г откъм В. Иначе Славия може да не са най-старият официално, но доколкото ми е известно има някви докоменти, че са най-стар сега не съм напълно сигорен де.
По-здрави

Заеби шампионската лига, ние за едно световно не можем да се класираме!  :evil: Националния ни пък нищо не става от него - има 3-ма футболисти, ама не правят отбор  :cry:

11.08.05
19:13

Аз това и казвам, че националният отбор ако беше играл срещу Пул, резултата сега щеше да е 1:5 или 0:5.
по-здрави

SP

11.08.05
19:18

[quote author=“Emil_mlo”]Аз това и казвам, че националният отбор ако беше играл срещу Пул, резултата сега щеше да е 1:5 или 0:5.
по-здрави

Абе незнам ама: 38-ма минута: 2:0 за ОФК (Белград) срещу Локото.
Срам!

11.08.05
20:19

Е вече 2:1 :) Верно си е срам, но в Локото нема пари братле, така е. То и отбора на Левски тоя сезон е адски слаб.
по-здрави

11.08.05
23:42

[quote author=“Emil_mlo”]Е вече 2:1 :) Верно си е срам, но в Локото нема пари братле, така е. То и отбора на Левски тоя сезон е адски слаб.
по-здрави

Личи си 1:0 падат от некви неизвестни

SP

11.08.05
23:50

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Emil_mlo”]Е вече 2:1 :) Верно си е срам, но в Локото нема пари братле, така е. То и отбора на Левски тоя сезон е адски слаб.
по-здрави

Личи си 1:0 падат от некви неизвестни

В Левски има 4-5ма дето и аз играя по-добре от тех. Направо ме е срам от наще.

12.08.05
13:00

Лошото че и в другите спортове взехме да залязваме :evil: Ама и като гледам спортните бази то тези резултати са добри.Дано някога се оправят нещата :roll:

13.08.05
11:32

Аз съм фен на баскетбола и мога да ви кажа, че тая година хубав Баскетбол в България няма да гледаме. На Прийст Лотърдейл да му майката...
по-здрави

13.08.05
18:01

Даааа но както каза Барчовски няма да играем силно в  предстоящите мачове, щом го казва открито ....

13.08.05
22:32

Гадна работа! И кофти за Барчовски и националният отбор с тоя разгром, които получихме и състоянието на баскетбола. А миналите сезони си се кефихме яко в Универсиада, но вече няма.
по-здрави

14.08.05
00:05

Да бъдем оптимисти ще има бихме Турция

14.08.05
01:03

Няма да стане с този национален отбор братле, че твърде много интереси и мнения и всеки прави някви боикоти глупости, а не се раздават зареди нас и зареди България. Дано да успеем, ще гледаме и ще видим! А за клубните отбори ти казвам, че няма да заслужават да отидем да ги гледаме този път. Миналите сезони правехме в залите живо чудо и показахме на семкаджиите критикари какво е баскетболна публика, но сега заслужаваме нещо по - добро и да ни се реваншират. Абе все пак ако някои имат хъс за победа ще отида да ги подкрепям и да ги гледам на живо в залата.
по-здрави

PO

16.08.05
11:31

за наш отбор в лигата...разбира се ,че е малко вероятно ,но защо да е невъзможно?При по-добър късмет,да бяжме с Брюж не с пул,защо да не ги отстраним ?Преди време далеч по-слабия ЦСКА беше бил 3:0 Шаьтиор ако не помните..Пък и влизане в групите на УЕФА си е доста добре ,стига да го постигнем,мисля че с тази игра имаме шансове.

16.08.05
11:48

И аз съм оптимист за влизане в групите. Само да има повече пари във футбола и хора като Орманджиев и Сираков да се разкарат по селата. А ние ще отидем да подкрепим червените, ако има фенове от вас може да ходим заедно като с Джорджио. БТВ Дано и Левски да се справи добре, а и Литекс правят добър отбор дано, дано!
по-здрави

16.08.05
16:09

btw
Цесекато беше най слабо когато би Ювентус насред софия с 3:2 но добросъвестен българин се обади където трябва за нередовна картотека на Мхтарски и ни присъдиха служебна загуба
Нещата се повтарят сега с Нафтите дето правят простотии и пращат по UEFA разни договори абе простотии и излагации по света

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1